Hulp bij invullen belastingaangifte


Foto:

Hulp bij invullen belastingaangifte

Capelle - Zelf de belastingaangifte goed invullen? Help! De wijkwinkels van Welzijn Capelle organiseren weer invuldagen voor de belastingaangifte 2020. Capellenaren die hier hulp bij willen, kunnen zich vanaf 1 maart aanmelden via het Vrijwilligersinformatiepunt (VIP) van Welzijn Capelle. Dit kan via vip@welzijncapelle.nu of 010 - 264 02 20. Voor een coronaproof afspraak.

Maximum inkomen

De hulp bij de belastingaangifte is gratis voor Capellenaren met een bepaald inkomen. Alleenstaanden mogen een maximaal bruto jaarinkomen van € 30.481 hebben (en maximaal € 30.360 aan eigen vermogen). Gehuwden of partners mogen samen een maximaal bruto jaarinkomen hebben van € 38.945 (en maximaal € 61.692 aan eigen vermogen). 

Alleen mét DigiD

Voor de belastingaangifte is een DigiD verplicht. De wijkwinkels werken niet met machtigingscodes. Gehuwden en samenwonenden hebben ieder een eigen DigiD nodig. Heeft u nog geen (werkend) DigiD, maak hiervoor dan snel een aparte afspraak bij een wijkwinkel. Want: het aanvragen van een DigiD duurt minstens twee weken!

Afspraak maken?
 De invuldagen bij de wijkwinkels zijn op dinsdagochtenden en donderdagen vanaf 18 maart. Voor een afspraak, bel het VIP op 010 - 264 02 20 (van maandag tot en met vrijdag, 9.00 - 16.00 uur) of mail naar vip@welzijncapelle.nu, met in de mail de gewenste afspraakdatum.

Na aanmelding ontvangen hulpzoekers een bevestiging van hun afspraak met tijd en locatie, en een lijst van de documenten die ze mee moeten brengen naar de afspraak. 

Welzijn Capelle wil dat Capellenaren elkaar (en ons) veilig kunnen blijven ontmoeten. Samen zorgen we voor een veilige omgeving. Op onze locaties draagt iedereen bij binnenkomst en vertrek een mondkapje.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden