Capelse VVD waardeert de zorgmedewerkers


Foto:

Capelse VVD waardeert de zorgmedewerkers

Capelle - Op 26 januari is het de dag van het respect voor de zorg, omdat de zorgverleners het in de COVID-19 crisis extra zwaar hebben. De Capelse VVD wil graag haar waardering uitspreken voor het belangrijke en waardevolle werk dat door alle zorgverleners verzet wordt in deze moeilijke tijd. Om blijk van waardering uit te spreken bezoekt de Capelse VVD deze dag tal van instellingen.

In alle wijken van Capelle worden zorginstellingen bezocht. Van ’s-Gravenland tot Schollevaar en van intramurale zorg tot de spoedeisende hulp geeft de Capelse VVD een attentie en een begeleidende brief af. “We willen graag met de zorgmedewerkers in gesprek maar snappen dat dat nu fysiek niet kan. Daarom brengen we een grote pot met lekkernijen (Coronaproof) langs de zorginstellingen met een begeleidende brief. Enerzijds om de zorgmedewerkers een hart onder de riem te steken en anderzijds om informatie in te winnen over wat er beter kan in de Capelse zorg” aldus Jeroen Kolster, raadslid met gezondheidszorg in zijn portefeuille.

Op deze manier hoopt de Capelse VVD dat naast het respect voor de zorg ook het werkplezier in de zorg voldoende aandacht krijgt.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden