Kopje Kunst gaat digitaal


Nancy en Marie-Louise
Nancy en Marie-Louise (Foto: Nancy Hagman en Marie-Louise Eijsvoogel)

Kopje Kunst gaat digitaal

Omdat de lockdown verlengd is t/m 9 februari zijn al onze Kopjes Kunst in de maand januari op locatie gecanceld, daarom gaan Nancy Hagman en Marie-Louise Eijsvoogel hun eerste Kopjes Kunst online via Microsoft Teams aanbieden.

De bedoeling van deze (gratis) interactieve digitale Kopjes Kunst is, om toch met elkaar in contact te blijven en in gesprek te gaan over kunst. Er wordt informatie gedeeld over bv een schilder of kunststijl. Tevens gaat men met elkaar (via Teams) hierover in gesprek. Voor diegene die nog niet eerder gewerkt hebben met Microsoft Teams en willen deelnemen is er  een handleiding gemaakt hoe ze aan deze digitale interactieve Kopjes Kunst kunnen deelnemen.

Eerst nog even oefenen? Ook dat kan. Zo wordt er op dinsdag 19 januari een oefensessie gehouden voor degenen die nog nooit eerder met Microsoft Teams gewerkt hebben, deze zal starten om 10.30 uur. Let wel is ter voorbereiding op deelname aan de digitale Kopjes Kunst.

Op vrijdag 29 januari om 10.30 uur zal dan het eerste online Kopje Kunst plaatsvinden, met als thema Gouden Eeuw, tijdens dit kopje Kunst zal Marie-Louise Eijsvoogel een aantal kunstenaars en schilderijen uit de Gouden Eeuw behandelen en daar gaat men dan samen over in gesprek.

Interesse in de oefensessie en/of het Kopje Kunst Gouden Eeuw of heeft u vragen, u kunt mailen naar cow@kunstkringcapelle.nl of appen of bellen naar 0623103615.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden