Scheidingsspreekuur voortaan in Huis van de Wijk Middelwatering


Foto: Welzijn Capelle

Scheidingsspreekuur voortaan in Huis van de Wijk Middelwatering

Capelle - Als je een relatie begint, denk je vaak niet aan uit elkaar gaan. Maar wat zo mooi begon, kan eindigen in een scheiding. In Capelle is het scheidingsspreekuur inmiddels aardig ingeburgerd. Capellenaren met vragen of behoefte aan ondersteuning kan iedere donderdag van 10.00 tot 12.00 uur terecht. Op een nieuwe locatie: Huis van de Wijk Middelwatering, Reigerlaan 66.

Scheidingen gaan vaak gepaard met veel geregel, uitzoekwerk en emoties. Het valt niet mee om alle informatie op een rij te zetten en te bedenken wat het beste is voor iedereen. Bewoners en professionals van de gemeente Capelle aan den IJssel die te maken krijgen met een (echt)scheiding, kunnen iedere donderdag van 10.00 tot 12.00 uur onafhankelijk en persoonlijk advies krijgen in het Huis van de Wijk Middelwatering, Reigerlaan 66. Voor wie? Zowel (groot)ouders, kinderen (vanaf 12 jaar), kinderloze partners als professionals kunnen bij het scheidingsspreekuur terecht met vragen op financieel, juridisch, psychosociaal of pedagogisch gebied. De vragen kunnen gaan over de situatie voor, tijdens of na een scheiding en worden besproken met een maatschappelijk werker van Welzijn Capelle en/of een jeugd- en gezinscoach van het Centrum Jeugd en Gezin. De situatie wordt vanuit alle invalshoeken bekeken waarbij het kind centraal staat.

Vragen? Op www.welzijncapelle.nu/uit-elkaar of www.cjgcapelleaandenijssel.nl/wijgaanuitelkaar is meer informatie te vinden over (echt)scheiding. Met vragen kan men ook telefonisch terecht bij Welzijn Capelle, 010 - 707 49 00, iedere werkdag van 9.00 tot 16.00 uur.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden