Ontmoeten in het Huis van de Wijk Middelwatering


Foto: Welzijn Capelle

Ontmoeten in het Huis van de Wijk Middelwatering

Capelle - ‘Laten we in deze moeilijke tijd vooral kijken naar wat wel kan!’ Deze hartenkreet komt van buurtcoach Arno de Bie. In het Huis van de Wijk Middelwatering gaan ontmoetingsactiviteiten ‘gewoon’ door, alles op afstand, met registratie en geheel coronaproof.

Het Huis van de Wijk Middelwatering aan de Reigerlaan 66 is de hele week geopend. Alle voorzorgsmaatregelen zijn genomen om veilig aanwezig te kunnen zijn. ‘Veel kwetsbare buurtbewoners hebben het echt nodig om even de deur uit te kunnen. Specifiek voor hen gaan deze activiteiten door’, aldus Arno de Bie.

Administratiecafé, kleuren en kleding herstellen

Iedere maandag en dinsdag is er van 09.00 tot 12.00 uur Administratiecafé. Hulp nodig bij administratie of vragen? Maak dan een afspraak en bel 010 - 707 49 00. Op dinsdag is er van 13.30 tot 15.30 uur, Crea-kleuren met Lia. Gezellig kleuren onder het genot van een kopje koffie. Neem een eigen kleurplaat mee of kies één van de kleurplaten van het Huis van de Wijk. Ook is er dan Joke's Kledingreparatie. Zij herstelt kleding op vakkundige wijze en maakt kleding weer als nieuw! Neem de kleding mee en eventueel de juiste kleur garen en ga samen aan de slag.

Koffieochtend, handwerken en Smarthulp

Iedere woensdag staat van 10.00 tot 12.00 uur de koffie klaar. Kom gezellig langs en ontmoet andere buurtbewoners uit Middelwatering. Op donderdag is er van 10.00 tot 12.00 uur handige Handjes. Gezellig handwerken, haken en breien. Voor een bakje koffie wordt gezorgd. In de middag, van 13.30 tot 15.30 uur, kan iedereen terecht bij SmartHulp. Alle vragen over smartphones, tablet of laptop kunnen worden gesteld. Kom op donderdag langs en krijg gratis uitleg.

Inloop met spelletjes en plaatjes draaien

Iedere vrijdag is er een gezellige start van het weekend met een Open Inloop van 10.00 tot 16.00 met spelletjes en muziek. Kom ook sjoelen, tafeltennissen, rummikubben of kaarten. Tussen de middag wordt gezorgd voor een tosti of een broodje. Er wordt muziek gedraaid. Neem je eigen platen mee of doe een verzoekje.

Welzijn Capelle vindt het belangrijk dat Capellenaren elkaar veilig kunnen blijven ontmoeten. Samen zorgen we daarvoor. Volg altijd de aanwijzingen van de medewerkers.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden