Vrijheid voor asielkatten Kees en Koosje


Foto:

Vrijheid voor asielkatten Kees en Koosje

Capelle - De IJssel en Lekstreek zet regelmatig een asieldier van Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel in de spotlights. Deze keer zijn dat er zelfs twee! Kees en Koosje van vier jaar zijn samen opzoek naar een nieuw thuis. Deze broer en zus zijn afkomstig uit een groep van negen katten uit één woning. Omdat de situatie in dit huis niet houdbaar meer was zijn zij bij ons in de opvang gekomen.

Kees en Koosje zijn lieve mooie katten die op afstand mensen aanschouwen. Eenmaal bekend en vertrouwd dan zijn ze stiekem wel erg dol op aandacht, maar alles rustig en met respect. Het is heel belangrijk hun lichaamstaal goed te lezen. Tijdens de schoonmaak dralen ze om je heen en zijn ze beide reuze nieuwsgierig wat je aan het doen bent. Ook gaan ze in de buurt bij je liggen als je na de schoonmaak even rustig bij ze komt zitten. Helaas voor Kees en Koosje hebben wij hier zelden muizen op bezoek, dus ze vermaken zich nu met speelgoed muizen en hengeltjes. Maar ze zouden nu toch echt graag wat meer vrijheid willen. Kees en Koosje willen graag een huis met een tuin, lekkere hoge plaatsen in huis en verstopplekjes, natuurlijk zonder de druktemakers zoals jonge kinderen en honden.


Heb je een ruime woning en ben je op zoek naar twee katten? Stuur dan een email naar krimpen@dierenbescherming.nl. Je kunt uitsluitend mailen.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden