Capellenaar Menno laat iedereen zorgeloos in slaap vallen via Spotify!


Foto:

Capellenaar Menno laat iedereen zorgeloos in slaap vallen via Spotify!

Capelle - Voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis is er vanaf vandaag een Nederlandstalige slaaphypnose beschikbaar om te beluisteren via Spotify. De slaaphypnose is gericht op mensen met een (te) drukke baan, stress klachten en -of slaapproblemen. Menno Bandini uit Capelle aan den IJssel heeft voor deze doelgroep speciaal een slaaphypnose ontwikkeld, welke je via alle streamingdiensten kunt beluisteren. Hierdoor is de kans groot dat je, zonder zorgen, een goede nachtrust kunt gaan beleven en je de volgende ochtend weer vol energie wakker zult worden.

Menno Bandini (Rotterdam, 1979) begon zijn carrière met het geven van straathypnoses. Zijn doel was om mensen te entertainen, te helpen en een bijzondere ervaring te laten beleven. Hierdoor snakte hij naar meer en kwam in contact met de welbekende grootmeester in het vak, Rasti Rostelli. Rostelli leerde Bandini de fijne kneepjes van het vak en daar ontstond het idee om samen met Rostelli een tour te organiseren door Nederland. Helaas gooide COVID-19 roet in het eten en werden deze plannen uitgesteld.

In deze periode is het idee ontstaan, om mensen vrijblijvend te helpen door het maken van diverse online hypnosesessies voor mensen met bijvoorbeeld slaapproblemen, negatief zelfbeeld en verslavingsproblematiek.

Een van deze hypnosesessies is vanaf vandaag voor het eerst in de Nederlandse taal te beluisteren via alle officiële streamingdiensten zoals Amazon, iTunes en YouTube.

Dit maakt dat Bandini met trots kan zeggen dat hij de eerste Nederlandstalige hypnose op Spotify heeft kunnen plaatsen.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden