Maak kennis met dit duo


Foto:

Maak kennis met dit duo

Capelle - Iedere week zet de IJssel en Lekstreek een asieldier van Dierenopvang Krimpen aan den IJssel in de spotlights. Deze keer zijn dat er zelfs twee! Graag stellen wij Snuitje en Basje voor. Dit duo is afkomstig uit een groep van 9 katten uit 1 woning. Omdat de situatie niet houdbaar meer was zijn zij bij ons in de opvang gekomen. Snuitje is 1 van de brutaalste van het hele stel, hij is 3 jaar oud en Basje is bijna 2 jaar oud.

Snuitje kan het goed vinden met Basje, waar snuitje is, is Basje ook. Snuitje is een kroelkipje, maar vindt spelen ook enorm leuk dus soms is hij te druk met het vangen van hengels en veren. Basje kijkt dan graag toe, en als hij denkt dat het kan, dan doet hij wild enthousiast mee. Basje kijkt meer de kat uit de boom en heeft even de tijd nodig om aan nieuwe mensen te wennen. Hij is net als Snuitje een enorme lieverd. Basje heeft astma en staat daarvoor dagelijks op medicatie. Het is belangrijk dat zij herplaatst worden in een rookvrij thuis.


Snuitje en Basje zijn een echt duo, en wij herplaatsen hen alleen samen. Wat zoeken wij voor deze 2 leuke heren? Een echt kattenhuishouden, zonder jonge kinderen, en zonder honden. Soortgenoten zou kunnen, maar kan stressvol zijn voor de reeds aanwezige katten. Verder is een tuin is echt nodig.


Geïnteresseerd in Basje en Snuitje? Mail dan naar krimpen@dierenbescherming.nl.

dier van de week

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden