Sint op "O zo snel"
Sint op "O zo snel" (Foto: Leo Snijders)

Sinterklaasvoorstelling op 5 december in de Trefhoek

Capelle - Als de coronaperikelen geen roet in de pepernoten strooien, zullen er zaterdag 5 december twee Sinterklaasvoorstellingen worden gegeven in Buurthuis de Trefhoek.

Vele pieten zijn er dit jaar weer bij; Hoofdpiet, ADHD Piet, Danspiet en de Pakjespiet kortom te veel om op te noemen. In de show zullen we pietenspelletjes spelen, zingen en natuurlijk dansen.

Deze Sinterklaasshow is een interactief programma waarbij alles in het teken van Sinterklaas staat, De pieten zullen de aanwezige kinderen vermaken op Sinterklaaswedstrijdjes / goocheltrucs en komen alle bekende Sintliedjes voorbij.

De eerste voorstelling loopt van 13.00 uur t/m 14.00 uur. Om 14.30 uur zal dan de tweede voorstelling worden gehouden. Deze voorstellingen zijn uitsluitend toegankelijk voor kinderen t/m 12 jaar.

En omdat er per voorstelling maar 30 personen binnen kunnen hebben, is het noodzakelijk om je van te voren aan te melden via L.Snijders@hccnet.nl, hierbij moet doorgegeven worden naar welke voorstelling je wil komen en vol=vol.

De voorstellingen zijn gratis toegankelijk en het Buurthuis is te vinden aan de Schermerhoek 506 te Capelle a/d IJssel.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden