Foto:

Capelse VVD steekt ondernemers hart onder de riem op Dag van de Ondernemer

Capelle - Vrijdag 20 november is de Dag van de Ondernemer. Normaal gesproken een feestelijke dag om ondernemers in het zonnetje te zetten. Voor veel ondernemers ziet de wereld er in de coronacrisis anders uit dan een jaar geleden. De Capelse VVD gaat onze hardwerkende ondernemers op deze dag een hart onder de riem te steken.  

De VVD is trots op al die Capelse ondernemers die doorzetten in deze moeilijk tijden. Ondernemers scheppen banen en leveren een onmisbare bijdrage aan het verenigingsleven. Daarom gaan we coronaproof langs lokale ondernemers met een bedankje en een persoonlijke kaart. 

We sluiten de Dag van de Ondernemer af met een digitale bijeenkomst voor ondernemers (19.30 uur). Daarbij kunnen ondernemers aangeven tegen welke problemen ze aanlopen. Ook kunnen ondernemers ideeën delen om de gemeente MKB-vriendelijker te maken.

Raadslid Mels Landzaad: ‘Het MKB is de ruggengraat van de samenleving. In deze moeilijke tijd is goed contact tussen lokale politici en ondernemers extra belangrijk. We zetten ons graag in om knelpunten op te lossen. Eerder hebben we dat gedaan met onze speciale coronahulplijn.’

Kent u een ondernemer die een speciaal bedankje verdient of wilt u als ondernemer in gesprek met de Capelse VVD? Stuur dan een e-mail naar fractie@capelsevvd.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden