Foto:

Dier van de week: Nouri zoekt rustig huisje

Capelle - Iedere week zet de IJssel en Lekstreek een asieldier van Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel in de spotlights. Deze keer is dat Nouri. Deze mooie witte grote kater is 2,5 jaar jong en bij ons in het asiel gekomen nadat zijn eigenaresse kwam te overlijden. Nouri is het type dat de tijd nodig heeft om te wennen. Hij is erg goed in verstoppertje spelen en weet de kleinste plekjes vinden om zichzelf schuil te houden.

Nouri zoekt een huis met een tuintje waar hij na gewenning naar buiten kan, hij is een kattenluik gewend. Nouri zoekt lieve en rustige kattenliefhebbers die ervaring hebben met schuchtere katten en Nouri in zijn tempo kunnen laten wennen aan zijn nieuwe thuis. Nouri is in de opvang sociaal met de andere katten, hij kwam bij ons binnen met Doenja en Daisy. Kinderen of honden vindt hij eng en geven hem stress.

Wil je kennis maken met Nouri? Stuur dan een email naar krimpen@dierenbescherming.nl. Je kunt uitsluitend mailen, bellen heeft geen zin, de selectie gaat per mail.

Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Dit om de rust van onze katten te bewaken en om teleurstelling te voorkomen. Om er zeker van te zijn dat jij en de kat een goede match zijn, verzoeken we je een vragenlijst zo uitgebreid mogelijk te beantwoorden en te mailen naar krimpen@dierenbescherming.nl.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden