Een aantal handgemaakte maskers
Een aantal handgemaakte maskers (Foto: Ikzelf)

Mondkapje nodig? Renske (19) maakt hem voor je!

Capelle - Mondkapjes, ze worden steeds meer gevragen en ook veel te koop aangeboden. De 19-jarige Renske vindt het leuk om met een naaimachine in de weer te gaan. Nu wil ze graag mensen blij maken met een handgemaakt mondkapje.

Renske stuurt ons dit bericht: 'Beste Capellenaren, Sinds corona Nederland bereikt heeft, maak ik mondkapjes voor de mensen om mij heen. Nu zij allemaal voorzien zijn van fleurige, of juist effen mondkapjes, wil ik jullie ook graag voorzien van deze wasbare, handgemaakte mondkapjes.

Deze mondkapjes sluiten goed aan op het gezicht, maar geven geen benauwd gevoel. De monkapjes hebben rekbaar elastiek voor om de oren en een metalen stukje bij de neus, zodat alles goed aansluit. Ik heb heel veel leuke, vrolijke stoffen, maar ook effen kleuren. De lades van mijn kast zitten inmiddels zo vol dat ik graag zo snel mogelijk aan de slag wil. Omdat ik zelf in Capelle woon, kan ik deze mondkapjes gratis in de brievenbus doen. Anders worden ze in een stevige envelop verstuurd.

Ik maak deze maskers op aanvraag in mijn vrije tijd voor een kleine vergoeding. Ik ben te benaderen op maskersaandenijssel@gmail.com, en geef vooral uw voorkeuren door voor de stof.'

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden