Foto:

Twee winkelopeningen in Alexandrium Shopping Center!

Rotterdam – De afgelopen week zijn er twee nieuwe winkels geopend in Alexandrium Shopping Center. Allereerst Costes, een mooie aanvulling op het fashion aanbod in Alexandrium Shopping Center. De tweede winkelopening is die van Happy Surinees, een mooie uitbreiding van het F&B aanbod in het overdekte winkelcentrum.

Op maandag 19 oktober zijn de deuren van Happy Surinees geopend in Alexandrium Shopping Center. Bij Eethuis Happy Surinees geniet je van lekkere hapjes en gerechten uit de Surinaams-Chinese keuken. Denk hierbij aan een broodje kip kerrie, gevulde roti rol met kip of bruine bonen met zoutvlees en rijst. Eethuis Happy Surinees is te vinden op Kleine Beer 3, naast ANWB. 

Op woensdag 21 oktober heeft Costes haar deuren geopend in Alexandrium Shopping Center. Costes is een formule van de Nederlandse modeketen The Sting. Bij Costes vind je de mooiste items voor je garderobe. Of je nou op zoek bent naar een casual outfit of een party outfit, bij Costes is er voor ieder wat wils. Costes is gevestigd op Poolsterstraat 23, dit is naast Mango.

 

Over Alexandrium Shopping Center 

Alexandrium Shopping Center in Rotterdam is dé plek om het nieuwste van het nieuwste te shoppen in een prettige en overdekte omgeving. Het winkelcentrum heeft 140 winkels met een aanbod van fashion, beauty, food, lifestyle en sport. Gelegen aan de snelweg A20 en naast trein-, bus- en metrostation Alexander is het winkelcentrum goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Alexandrium Shopping Center is onderdeel van Winkelgebied Alexandrium samen met de Megastores en Woonmall. In Alexandrium Shopping Center bevinden zich de bekende winkels als Zara, Primark, H&M, Snipes, Mango, JD Sports, G-Star RAW, KIKO Milano, Flying Tiger en Albert Heijn. Er zijn ook verrassende winkels als PIM Sneakers, Nelson Premium, Zizzi en PicturePeople. Tijdens het shoppen kan er worden genoten van iets lekkers. Alexandrium Shopping Center heeft een groot aanbod restaurants als Starbucks, Five Guys, Bagels & Beans, HiP Alexandrium, La Place, McDonald’s, Delifrance en Eazie. Maar ook specialiteitenzaakjes als VietFoods, Ekmekci en Pastamama. 

Shop, meet en connect in Alexandrium Shopping Center! 

Alexandrium Shopping Center

Locatie: Alexandrium Shopping Center, Korte Poolsterstraat 2, Rotterdam

Website: www.alexandriumsc.nl

Facebook: www.facebook.com/alexandriumsc

Instagram: alexandriumsc

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden