<p>Het is al kerst in de Intratuin!&nbsp;</p>

Het is al kerst in de Intratuin! 

(Foto: )

Kerstshow Intratuin in Zevenhuizen

Regio - Nu we de komende weken nóg meer tijd thuis doorbrengen, is het des te belangrijker om van jouw huis een warm thuis te maken. En dat doen we natuurlijk met heel veel lichtjes, dennengeur, kleurrijke kerstballen en een prachtig gedekte tafel! En laat nu net de gezelligste kerstshow van Nederland geopend zijn bij jou in de buurt!

Het thema dit jaar is ‘welkom in Verwonderland!’, omdat ze hun bezoekers meer dan ooit willen laten genieten van een dagje uit en een plek willen bieden waar we allemaal eventjes kunnen ontsnappen aan de waan van de dag. En dat is ze absoluut gelukt, want wat is het een bijzonder mooie kerstshow geworden. Werkelijk overal is wat te zien, dus kijk goed om je heen. Lichtbollen in de lucht, notenkrakers, prachtige minidorpen, pluimen, ornamenten, droogbloemen en nog zoveel meer moois. Ook vind je er vele fotohoekjes, dus pak je kans en maak die kerstkaart! Ook voor kinderen is het één groot feest: prachtige presentaties van miniatuurdorpen en een draaimolen tussen de kerstbomen!

Intratuin houdt de richtlijnen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten. Meer info en maatregelen vind je op hun website:

intratuin.nl/intratuin-zevenhuizen

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden