Foto: Kees Grandia

Vrijwilligersgroep in actie voor het Inloophuis

Capelle - In deze moeilijke tijd voor kankerpatiënten en inloophuizen gaat het Kankerfonds de inloophuizen in Nederland ondersteunen. Ook Inloophuis de IJssel de ontmoetingsplaats voor kankerpatiënten in de regio sluit aan bij deze actie met tal van activiteiten in de komende drie maanden. Doel van deze acties zijn om donaties op te halen voor het Inloophuis. 

De vrijwilligersgroep is van start gegaan met een aantal activiteiten dit zijn; herfststukjes maken en verkopen,mondkapjes maken in vrolijke kleurtjes en verkopen, het Inloophuis brengt speldjes uit in leuke frisse kleurtjes met logo van Inloophuis welke te koop zijn en verkoop Inloophuis-lichtjes om te geven aan kankerpatiënten of zelf op te steken voor een dierbaren. Lichtjes geven vaak troost in moeilijke tijden en lucht voor het Inloophuis. In november gaat de vrijwilligersgroep heerlijke verschillende soepen koken welke te koop zijn.

Voor meer informatie en bestellingen kunt u bellen naar onze actie pagina: acties.kwf.nl/deijssel of via 010 - 7370069 of via inschrijven@inloophuisdeijssel.nl.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden