Foto: communicatie@mlbmedia. nl communicat..

Oproep aan getroffen Capelse ondernemers: meld je nu aan voor nieuwe website Bezoek Capelle

Capelle - De nieuwe website waarop staat wat er is te doen in Capelle aan den IJssel, heeft een naam: Bezoek Capelle. De website wordt daarnaast eerder gelanceerd om zo de ondernemers die door nieuwe coronamaatregelen getroffen zijn te helpen. 

De gloednieuwe website van mediabedrijf MLB Media waarop staat wat er is te doen in Capelle aan den IJssel gaat eerder de lucht in dan dat de bedoeling was. Na de persconferentie van vorige week wilde het bedrijf de medeondernemers helpen. Daarom heeft het besloten een plek te bieden aan ondernemers die nu een alternatieve manier hebben gevonden om hun diensten aan te bieden. 

Zo kunnen horecaondernemers via de website laten weten dat zij open zijn voor afhaal of voor het bezorgen van maaltijden. Winkels die hun deuren hebben moeten sluiten kunnen bijvoorbeeld op de website hun online webshop promoten. Op deze manier hoopt het mediabedrijf zoveel mogelijk lokale ondernemers te kunnen behouden. Consumenten die op de hoogte willen blijven van evenementen (zodra dat weer mag) en acties en berichten van de bedrijven kunnen Bezoek Capelle volgen op Instagram en Facebook. Zodra het weer kan en mag lanceren we Bezoek Capelle zoals we dat van plan waren: met evenementen en allerlei andere leuke informatie over Capelle aan den IJssel.

Ondernemers die meer informatie willen en zich willen inschrijven kunnen terecht op de website van MLB Media: www.mlbmedia.nl/bezoekcapelle.

Over MLB Media

MLB Media is een Nederlands mediabedrijf dat op dit moment al eigenaar is van de nieuwswebsite ‘Capelle Nieuws’. Het is sinds 22 augustus 2019 officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Het bedrijf werd toen opgericht door de toen 15-jarige Michel van den Bos. Inmiddels is de lokale nieuwssite van MLB Media uitgegroeid tot een van de nieuwssites waar Capellenaren het nieuws uit hun gemeente vandaan halen. Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden