<p>De ontheffing zorgt ervoor dat de grote zaal van het Isala Theater weer uitverkocht mag zijn, op anderhalve meter afstand dan.</p>

De ontheffing zorgt ervoor dat de grote zaal van het Isala Theater weer uitverkocht mag zijn, op anderhalve meter afstand dan.

(Foto: )

Voorstellingen Isala gaan door!

Capelle - Goed nieuws voor het Isala Theater en iedereen die kaarten voor een voorstelling in zijn bezit heeft: de veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond heeft voor de grote zaal een ontheffing gegeven. Daardoor mag het Capelse theater daar meer dan dertig personen ontvangen en kunnen de voorstellingen doorgaan zoals gepland. De ontheffing geldt niet voor de Luc Lutz zaal, waar wekelijks films worden vertoond. Dat heeft echter geen gevolgen voor wie filmkaarten in zijn bezit heeft.


Er is trouwens meer goed nieuws: het Kickstart Cultuurfonds heeft het Isala een bedrag van zo’n 50.000 euro toegekend, waardoor het theater nog meer kan inzetten op de veiligheid en het comfort van het publiek. Nu worden er bijvoorbeeld nieuw meubilair en scheidingswanden besteld. Bekerhouders gaan ervoor zorgen dat bezoekers gemakkelijk hun drankje kwijt kunnen wanneer ze hun jas uitdoen.

Naast de veiligheidsregio en het Kickstart Cultuurfonds zijn ook de bezoekers die onlangs het Isala hebben bezocht tevreden over het Isala: ‘Complimenten voor de begeleiding van uw medewerkers. Alles werd duidelijk uitgelegd en ook de begeleiding in de zaal was op een rustige en duidelijk manier. Ik ga uw theater in deze omstandigheid toch regelmatig bezoeken!’
Niets staat nu dus een fijn bezoek aan het Isala Theater in de weg. Info & kaarten via www.isalatheater.nl.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden