<p>Parcours Halve Marathon Capelle</p>

Parcours Halve Marathon Capelle

(Foto:)

Halve Marathon Capelle zoekt vrijwilligers

Capelle - Yes! Op zondag 1 november 2020 kunnen we met zijn allen weer lekker rennen door het mooie Capelle. Natuurlijk aangepast aan de richtlijnen vanwege COVID-19, maar het wordt zeker een bijzonder feestje. Het parcours is aangepast, maar gaat nog steeds door het prachtige Hitland en Schollebos.

En deze 25e editie is zowel voor hardlopers als voor wandelaars en sporters die virtueel mee willen doen. Met afgezet parcours, tijdwaarneming, en natuurlijk een hele mooie unieke jubileum-medaille en chique jubileum-shirt. De terrassen op het finishplein zijn open en hardloop-DJ Yorit zorgt ervoor dat het beregezellig is.

Het programma bestaat uit: De Koperwiek 10 km, wandeltochten 10 en 21 km, Virtual Run 5, 10, 21 en 30 km. De marathon voert door diverse wijken van Capelle aan den IJssel.

Op diverse plaatsen langs het parcours worden vrijwiliggers gevraagd voor diverse werkzaamheden, zoals de catering, de verkeersveiligheid voor lopers en toeschouwers en opbouw van het parcours. Start en eindpunt vindt plaats op het Stadsplein bij het Winkelcentrum De Koperwiek.

Voor meer informatie over het parcours zie onze website www.halvemarathoncapelle.nl.

Vrijwilligers gevraagd!

Wil je ook vrijwilliger worden en ons actief helpen om ook in jouw eigen wijk dit leuke sportevenement helpen te organiseren?

Wij bieden iedereen allereerst een leuke ervaring in je eigen buurt. Daarnaast ontvangen onze vrijwilligers een vaste vergoeding van 15 euro, een mooi shirt en een leuke herinnering.

Stuur een mail naar info@wprotterdam.nl met daarin naam, mailadres, geboortedatum en een motivatie. 

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden