Samen Eten veel gezelliger!

Capelle - Zeker in deze roerige tijden is het belangrijk om onder de mensen te kunnen zijn. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM, maar samen zijn en samen eten is toch veel gezelliger dan alleen! De Zellingen biedt nu ook in de wijk Oostgaarde op haar locatie Dagactiviteiten en Ontmoeting Baronie het SAMEN KOKEN, SAMEN ETEN. Met elkaar  een verse, gezonde, warme maaltijd bereiden, ondertussen gezellig een praatje maken met elkaar, de tafels dekken en lekker met elkaar tafelen. 

Iedere donderdag is het mogelijk om van 16.00 tot 18.30 uur aan te sluiten bij het Samen Koken, Samen Eten. Wilt u liever alleen komen om te eten? Dat kan ook. Om 17.15 uur gaan we aan tafel. Deelname kost €6,10 per avond, inclusief een maaltijd en een dessert/ bijgerecht. Vooraf aanmelden is wel noodzakelijk. Dat kan via openinloop@zellingen.nl of via 06 – 33040886.  

Op de locatie Bazuin in de wijk Schollevaar biedt de Zellingen het Samen Koken, Samen Eten al jaren met veel succes aan. Vele wijkbewoners en bewoners van Bermensteyn maken dankbaar gebruik van deze gezellige activiteit. “Samen eten is toch veel gezelliger”, aldus één van de deelnemers. 

Op alle werkdagen is het ook mogelijk om tussen de middag van 12.00 en 13.00 uur mee te eten op de locaties Beemsterhoek, Baronie of Bazuin, een broodmaaltijd (€2,50) of een warme maaltijd (€6,10). En heeft u speciale dieetwensen, geef het dan even door. Vooraf aanmelden om mee te eten is wel noodzakelijk! 

Vrijwilligers gezocht 

We zijn nog op zoek naar vrijwilligers voor het Samen Koken, Samen Eten. Vooral voor het weekend op onze locatie Bazuin (van 10.00 – 14.00 uur). Vindt u het leuk om te ondersteunen? Meld u dan aan en neem contact op met de Coördinator Vrijwilligerswerk via astrid.winters@zellingen.nl of 06 30 90 42 81.  

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden