Producer OHDES komt uit Capelle

Georgio Boerenbrink (18), producer OHDES, bracht in augustus het inmiddels internationaal bekende nummer 'Stay Young' uit. In één week haalde hij meer dan 5000 weergaven van dit nummer. Hij had dit zelf niet verwacht. Het nummer staat inmiddels op alle muziek streaming platforms. Inmiddels is deze Capellenaar bezig met nieuwe nummers. Hiermee hoopt hij nog verder internationaal door te breken.

Capelle - "Ik ben al zo'n 8 à 9 jaar bezig met muziek. Dit is de eerste song die zo veel succes heeft. Deze is wel een beetje anders dan mijn vorige werk. Zoals al mijn andere songs heb ik ook deze gewoon thuis op mijn computer gemaakt. De song gaat over hoe ik mij voelde en ik heb dat in de muziek verwoord. Dus ik heb me geuit in de muziek. Er komt ook zang in voor maar ik zing dat niet. Daarvoor heb ik een zanger ingehuurd. Er zit een stijgende lijn in het aantal views", vertelt Georgio.

De song is te vinden op streaming platforms zoals o.a. Spotify en Apple Music. 'Stay Young' is nog geen internationale hit geworden, maar Georgio werkt aan zijn volgende songs. "Ik ben samen met andere mensen die mij helpen druk bezig. We hebben gewoon nieuwe nummers en die zijn wat beter dan mijn eerste nummer. Het is eigenlijk weer een beetje hetzelfde gegaan als met de vorige song. We hebben een zanger ingehuurd en denken dat deze song wel beter kan worden dan de vorige. De tweede song is al af. Alleen moeten we nog beginnen aan een video. Hopelijk kan deze dan zo snel mogelijk op Youtube worden gezet. Maar door corona is het moeilijker om met de video aan de slag te gaan. Ook vanwege het feit dat we afstand moeten houden. We hadden al wat acteurs geregeld maar het gaat nu allemaal wat lastiger. We kunnen nu niet met twintig acteurs gaan filmen. Mijn eerste nummer was al klaar voor de corona crisis."

OHDES is op diverse social media te vinden zoals Youtube, Instagram, Twitter en Facebook. Wat Gergio wil bereiken? "Ik wil dat iedereen mijn muziek kent. Dat is mijn uiteindelijke doel. Niet alleen in Nederland maar overal. Er zat al een stijgende lijn in de views maar sinds een aantal dagen gaat het nog verder in stijgende lijn."

Het produceren van een nummer is veel werk. Georgio: "Met de nummers zelf ben ik wel een aantal dagen bezig; eerst met het instrumentale gedeelte en daarna zoeken naar zangers. Onlangs kwam ik in contact met een gitarist en zanger en daar gaan we ook nog wat mee doen. We willen de nummers in een bepaalde volgorde uitbrengen. Het volgende nummer is een goed nummer. Daarna volgen nog wat nummers die nog niet helemaal af zijn. Om het helemaal af te maken, moeten we nog wat zangers vinden om het plaatje compleet te maken. De video's maak ik zelf met een vriend. Ik zit nog op school, loop stage en maak daarnaast muziek. Dat is mijn grote hobby en daarmee wil ik verder gaan. Ik raad iedereen aan OHDES op te zoeken op Google. Ik zou zeggen: "Hou het in de gaten."

Annemarie van der Ploeg

producer OHDES: 'Ik wil dat iedereen mijn muziek kent'

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden