Gek op lezen? We zoeken jou!

Capelle - Word net als Manon Sikkel kinderboekenambassadeur! Want Bibliotheek aan den IJssel is op zoek naar een Kinderboeken-ambassadeur junior! Vind je het leuk om te lezen, voor te lezen en heb je ideeën hoe je andere kinderen hier voor kunt enthousiasmeren? Lees je veel verschillende boeken en geef je graag boekentips? Zit jij in het schooljaar 2020-2021 in groep 7 of 8 van een basisschool in Capelle of Krimpen aan den IJssel? Dan zoeken we jou!

Op 26 oktober wordt er een selectie gemaakt. De kinderen die geselecteerd zijn worden gecoacht door onze onderwijsspecialisten zodat iedereen goed voorbereid is voor de verkiezing. Op woensdagmiddag 11 november wordt in de Bibliotheek aan den IJssel een verkiezing gehouden. Voorzitter van de jury is Manon Sikkel. Aan het eind van de verkiezing wordt de Kinderboekenambassadeur junior gekozen en beëdigd door het Kindercollege en de Kinderburgemeester.
Hoe je mee kunt doen en wat precies je taken zijn als kinderboekenambassadeur junior lees je op www.bibliotheekaandenijssel.nl/kinderboekenambassadeur.

nieuws van bibliotheek aan den ijssel

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden