Foto:

Dier van de week: Kira is dol op aandacht!

Capelle - Iedere week zet de IJssel en Lekstreek een asieldier van Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel in de spotlights. Deze keer is dat poes Kira. Deze knappe verschijning is twaalf lentes jong, maar deze leeftijd geef je haar zeker niet. Kira is actief, lief, speels en gezellig. Ze springt graag op de hoogste kast en op schoot ;).

Ze heeft vanwege een val van het balkon haar poot verbrijzelt en deze is in april van dit jaar geamputeerd. Kira past zich heel goed aan met haar drie pootjes, ze is vindingrijk, vindt opstapjes en manieren om te komen waar ze wil zijn. Soms moet je haar wel even helpen, want het kan best zwaar zijn voor haar.
Kira kan in het begin even afwachtend zijn en de kat uit de boom kijken. Ze zoekt dan ook een rustig thuis zonder jonge drukke kinderen en andere huisdieren. Een thuis voor haar alleen met een goed en volledig afgezet balkon waar ze fijn op kan met mooi weer, dit kan zij zeer waarderen. Kira is een enorme knuffelkont die graag met je op de bank relaxed, lekker bij je op bed wil slapen en vooral liever niet hele dagen alleen thuis hoeft te zijn, dat vindt ze meer dan saai.
Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Mail voor meer informatie en een afspraak naar krimpen@dierenbescherming.nl.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden