Foto:

Nieuw programma Ontmoeting Zellingen

Capelle - Het programma van De Zellingen Ontmoeting voor oktober bevat vele leuke activiteiten. De Zellingen Dagactiviteiten bieden dagelijks de mogelijkheid om deel te nemen aan gezellige ontmoetingen, bewegen, tuinieren, gesprekken, samen eten, creatieve activiteiten, een kaartje leggen of een gezelschapsspel. 

 

De Zellingen is met haar Ontmoeting actief op 3 locaties in Capelle a/d IJssel. In de wijk Oostgaarde op de Baronie 326, de Beemsterhoek 338 en in de wijk Schollevaar op de Bazuin 1.  U bent va harte welkom. Graag van tevoren aanmelden, in verband met de Corona maatregelen en de 1,5 m afstand.  

 

Op alle locaties is het mogelijk om mee te lunchen, een broodmaaltijd met een lekkere soep of warme maaltijd. Op de Bazuin en vanaf oktober ook op de Baronie is het mogelijk om ’s avonds met elkaar te genieten van een warme maaltijd. Informeer naar de mogelijkheden. Op alle locaties worden beweegactiviteiten georganiseerd. Van een actieve circuittraining tot stoelgym. 

 

Houdt u meer van een gezelschapsspel, klaverjassen, koersbal, een creatieve activiteit of een goed gesprek? Is tuinieren of muziek en zang iets voor u? Of wil u aan de slag met uw geheugen? Ook dan zijn er voldoende mogelijkheden. Voor sommige activiteiten vragen we een kleine bijdrage, andere activiteiten zijn gratis. Ook organiseren we speciale activiteiten, zoals op 7 oktober (locatie Baronie) een Workshop Bloemschikken (€7,50).   

 

Wilt u graag meer informatie, het volledige programma van de Ontmoeting of wilt u zich aanmelden, neem dan even contact op. Voor Beemsterhoek en Baronie via tel 010–7535610 / 06–33040886 of via openinloop@zellingen.nl. Voor de Bazuin: 010-2646531 of via bazuin@zellingen.nl.

Internet: www.zellingen.nl

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden