Foto:

Wijkpunt Torenhof, terug van weggeweest!

Capelle - Stichting Kennismakelaars gaat langzaam weer een aantal activiteiten opstarten in Wijkpunt Torenhof. We hebben een aantal zondagmiddagen proef gedraaid. Met een groep van 18 deelnemers is de 1,5 meter afstand goed te hanteren. Hiermee gaan we de komende tijd door. We hebben een naaimachine en materialen voor wie een eigen mondkapje wil maken.

We horen van bewoners dat zij de bingo missen. Dit gaan we ook weer opstarten in eerste weekend van oktober. Dit moet nu in twee delen, er is dan ook een bingo op vrijdagavond 2 oktober en zondagmiddag 4 oktober. De vaste bezoekers van de bingo worden hiervoor gebeld. Indien dit bevalt doen we dit ook in november en december. Op de planning staan ook groen (herfst en kerst) workshops, sjoelen/spelletjes en een sinterklaas quizavond. De koffieochtend op woensdagochtend en het maandelijks koken voor de buurt wordt nog niet opgestart. 

Halloween en de snoephuizenroute in de Vogelbuurt vervalt dit jaar. Handhaven van de RIVM richtlijnen vergt te veel van onze vrijwilligersgroep, hiernaast is het organiseren van evenementen weer aangescherpt.

Voor de LHBTIQ Regenbooginloop zijn we in gesprek met het nieuwe Huis van de Wijk Oostgaarde om de inloop daar te laten plaatsvinden met ondersteuning van vrijwilligers vanuit Wijkpunt Torenhof. We richten ons op zondag 11 oktober, coming out day om daar verder vorm aan te gaan geven.

Bij alle activiteiten hanteren we de RIVM maatregelen. De activiteitenkalender staat vermeld op onze website www.kennismakelaars.nl

 Voor informatie kunt u bellen naar 010-751 55 00.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden