Foto:

Pipoos is geopend in Alexandrium Shopping Center!

Regio - In Alexandrium Shopping Center zijn op donderdag 10 september om 09.30 uur de deuren van de nieuwe winkel Pipoos geopend. Pipoos heeft een prachtige nieuwe winkel geopend met hobbyartikelen voor jong en oud. Pipoos is te vinden op Poolsterstraat 142. De winkel zit naast Eyewish en tegenover Etos. Dit is een mooie uitbreiding van het winkelaanbod in Alexandrium Shopping Center. 

 

Pipoos is sinds 1992 actief en al meer dan 25 jaar de grootste winkelketen in hobbyartikelen in Nederland en België. Het is onderdeel van het Zweedse bedrijf Panduro. Het assortiment van Pipoos bestaat uit meer dan 8.000 hobbyartikelen. Denk aan alles wat je nodig hebt om te tekenen en schilderen, haken en breien. Maar ook voor taarten en cupcakes, het maken van persoonlijke sieraden, scrapbooking en home deco. Over Alexandrium Shopping Center 

Alexandrium Shopping Center in Rotterdam is dé plek om het nieuwste van het nieuwste te shoppen in een prettige en overdekte omgeving. Het winkelcentrum heeft 140 winkels met een aanbod van fashion, beauty, food, lifestyle en sport. Gelegen aan de snelweg A20 en naast trein-, bus- en metrostation Alexander is het winkelcentrum goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Alexandrium Shopping Center is onderdeel van Winkelgebied Alexandrium samen met de Megastores en Woonmall. In Alexandrium Shopping Center bevinden zich de bekende winkels als Zara, Primark, H&M, Snipes, Mango, JD Sports, G-Star RAW, KIKO Milano, Flying Tiger en Albert Heijn. Er zijn ook verrassende winkels als Nelson Premium, Zizzi, Pipoos en PicturePeople. Tijdens het shoppen kan er worden genoten van iets lekkers. Alexandrium Shopping Center heeft een groot aanbod restaurants als Starbucks, Bagels & Beans, HiP Alexandrium, La Place, McDonald’s, Delifrance en Eazie. Maar ook specialiteitenzaakjes als VietFoods, Ekmekci en Pastamama. 

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden