Foto:

Dier van de week: Ody houdt van kroelen

Capelle - Iedere week zet de IJssel en Lekstreek een asieldier van Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel in de spotlights. Deze keer is dat kater Ody. ‘Ody onze rode ‘Jeweetwel’ kater van bijna 10 jaar oud, is de grootste kroelkat van ons asiel! We gunnen hem zo een liefdevol thuis. Ody is de liefste kat die je je maar kunt voorstellen, met hem in huis ben je nooit alleen! Hij wil samen tv kijken, samen slapen in bed en lekker de hele dag samen chillen. Hou je van een aanhankelijke kat zoek dan niet verder! ‘

Maar Ody heeft volgens hem zelf wel een beschamend probleempje, hij kan zijn ontlasting niet goed ophouden en legt 1 keer per dag een mooi drol waar hij op dat moment is. Gelukkig kan hij voor zijn plasjes wel de kattenbak vinden. Ody is echt de grootste kroelkont die wij hebben, wie kan van zijn gekroel genieten, en zijn probleempje er bij hebben?

Afspraak maken

Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Dit om de rust van onze katten te bewaken en om teleurstelling te voorkomen. Om er zeker van te zijn dat jij en de kat een goede match zijn, verzoeken we je te mailen naar krimpen@dierenbescherming.nl en daarbij onze vragenlijst zo uitgebreid mogelijk te beantwoorden. De vragenlijst vind je op de website https://ikzoekbaas.dierenbescherming.nl/asieldier/kat/154615/dierenopvangcentrum-krimpen-aan-den-ijssel. Tot snel!

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden