<p>In september is de campagne 'Lees voort!' van start gegaan. Ook Noraly Beyer leest graag voor. </p>

In september is de campagne 'Lees voort!' van start gegaan. Ook Noraly Beyer leest graag voor.

(Foto: Leescoalitie)

Kom ook naar de voorleesochtenden in de Bieb!

Capelle - Noraly Beyer: “Ik vind het ontzettend belangrijk dat de verbeelding en fantasie van kinderen geprikkeld wordt. Dat kan op veel manieren, maar voorlezen is wel een van de leukste. Het zorgt ook voor een rustmoment, nadat er eerst lekker is rond gerend. Zelf ben ik dol op kinderboeken, dus ik koop geregeld nieuwe boeken. Momenteel lees ik mijn kleinkinderen bijvoorbeeld voor uit ‘Moppereend’ en ‘Een huis voor Harry’. Ook te leen bij de bibliotheek.”

In september is de campagne ‘Lees voort!’ van start gegaan die grootouders oproept om een rol te spelen in de leesopvoeding van hun kleinkinderen, door o.a. meer voor te lezen. Bibliotheek aan den IJssel draagt natuurlijk graag bij aan deze mooie campagne. Als grootouder kun je het goede voorbeeld geven en (je) liefde voor lezen doorgeven.

Kom met je kleinkinderen of oppaskinderen naar het voorlezen in de bieb. Elke woensdag van 14.30 tot 15.00 wordt er door vrijwilligers voorgelezen in Bibliotheek Krimpen en elke donderdag van 15.30 tot 16.00 in Bibliotheek Capelle Centrum.

nieuws van bibliotheek aan den ijssel

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden