<p><em>Filiaalmanager Tom Dame en zijn team.</em> </p>

Filiaalmanager Tom Dame en zijn team.

(Foto: )

Jumbo in Capelle aan den IJssel verhuist binnen winkelcentrum Koperwiek

Capelle - De Jumbo winkel in winkelcentrum Koperwiek in Capelle aan den Ijssel verhuist van Koperwiek 24-30 naar Koperwiek 35. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. Klanten profiteren hier straks van nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals verse schepvis. De winkel sluit op dinsdag 15 september om 13.00 uur definitief haar deuren. Vanaf woensdag 23 september kunnen inwoners van Capelle aan den Ijssel en omgeving weer terecht in de nieuwe Jumbo winkel.

Alle klanten die voor een bedrag van 20 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een ambachtelijk gebakken appeltaart (geldig tot en met zondag 27 september). Filiaalmanager Tom Dame vertelt: “De nieuwe winkel wordt prachtig! Ik zie er naar uit om onze klanten te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkel. De nieuwe supermarkt telt straks ruim 1.900 vierkante meter vloeroppervlakte, de grootte van de winkel verdubbeld dus bijna.”

Nog meer vers 
In de nieuwe winkel is er nog meer aandacht voor verse producten die in de winkel worden bereid. Jumbo medewerkers bereiden bijvoorbeeld ter plekke pizza’s om thuis af te bakken. Bovendien halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. De winkel krijgt een nieuwe indeling met verschillende ‘werelden’ per eetmoment. Zo kunnen klanten op de visafdeling zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en wilde zalm. Om het winkelplezier van de klant te vergroten, zal de winkel ook over zelfscanners beschikken waarmee klanten hun boodschappen zelf kunnen scannen en komt er een centraal gelegen kinderhoek.

Altijd een stapje verder

Frits van Eerd, CEO van Jumbo Supermarkten, kijkt samen met alle Jumbo collega’s uit naar de opening van de winkel: “We zijn er trots op dat we dankzij de relocatie onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. We streven naar 100 procent klanttevredenheid op basis van onze succesvolle Jumbo formule: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. Deze ambitie kunnen we alleen waarmaken met het enthousiasme, de vakkundigheid en de inzet van onze medewerkers.”

Tijdens de relocatie kunnen klanten terecht bij de Jumbo winkel aan Wingerd 251 in Capelle aan den IJssel.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden