Foto:

Kom ontbijten in Huis van de Wijk Middelwatering, praat mee over veiligheid

Capelle - Op dinsdag 22 september aanstaande staan om 9.30 uur de tafels in het Huis van de Wijk Middelwatering, Reigerlaan 66, feestelijk gedekt. Buurtbewoners zijn van harte welkom bij het zogenaamde Veiligheidsontbijt. ‘Naast lekkere broodjes en koffie staat ook dit onderwerp op het menu!’ aldus Buurtcoach Arno de Bie.

Van half tien tot elf uur wordt er gezellig ontbeten én praten bewoners samen met politie, handhaving, stadsmarinier, wijkagent en gebiedsregisseur over de veiligheid in de wijk. Buurtbewoners kunnen hun zorgen delen, vragen stellen en ideeën bespreken. Arno de Bie: ‘Veiligheid is een belangrijk thema, ik hoop dan ook dat veel buurtbewoners zich aanmelden om hierover met elkaar in gesprek te gaan!’

Aanmelden
Bewoners van de wijk Middelwatering die willen meepraten over veiligheid kunnen zich aanmelden. Dit kan bij de balie van het Huis van de Wijk Middelwatering, Reigerlaan 66. Of bel met het VrijwilligersInformatiePunt (VIP), 010 - 264 02 20. Eventuele dieetwensen kunnen vooraf worden doorgegeven.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden