• De Inloopschool in de bibliotheek.
• De Inloopschool in de bibliotheek. Foto: Aangeleverd

Inloopschool proeverij met gratis workshops in bibliotheek

Algemeen 267 keer gelezen

CAPELLE • Zo aan het einde van het jaar ziet de Inloopschool, ondanks de coronamaatregelen toch de mogelijkheid om de inwoners van Capelle en Krimpen aan den IJssel een gevarieerd aanbod aan workshops aan te bieden. Even niet online, maar met elkaar in de bibliotheek. 

Op zaterdag 11 december zijn er vijf workshops met verschillende onderwerpen. Zo is er een workshop over hoe veganistische voeding invloed kan hebben op je gezondheid; informatie, praktische tips en daadwerkelijk proeven.

Kennismaking met Virtual Reality, een computertechniek waarbij het lijkt alsof je in een andere werkelijkheid bent. Deelnemers kunnen aan de slag met Sing-en-songwriter Nana M. Rose om samen teksten te schrijven en muziek te maken. 

Hoe kun je LinkedIn slim inzetten om je doel te bereiken? Trudy Pannekeet vertelt je er alles over en geeft je handige tips en inzichten en als laatste een actieve workshop Fotografie -Van (telefoon) camera tot het perfecte portret! Spiegelreflexcamera? Compacte camera? Telefooncamera? Alles en iedereen is welkom.

Alle workshops vinden plaats op zaterdag 11 december. In de ochtend van 10:00 tot 12:00 uur in Bibliotheek Capelle Centrum (Stadsplein 39) en in de middag van 14:00 tot 16:00 uur in Bibliotheek Krimpen (Nachtegaalstraat 8).

De workshops zijn gratis. Er is beperkt plek in de diverse workshops en vol is vol. Meer informatie over het aanbod van deze Inloopschool proeverij is te vinden op de website van de bibliotheek: www.bibliotheekaandenijssel.nl/inloopschool. Daar kan ook aangemeld worden voor de workshops naar keuze. Let op: voor deze workshops is een coronatoegangsbewijs nodig. 

De inloopschool is een pilotproject van de Koninklijke Bibliotheek dat mogelijk gemaakt is door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Er deden vijf bibliotheken aan mee waaronder Bibliotheek aan den IJssel. Met de proeverij van 11 december komt er een einde aan deze pilot.

Huub Lakerveld

Redactiecoördinator Het Kontakt - IJssel en Lekstreek

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
'Geldezels' melden zich op politiebureau Capelle: passende maatregel opgelegd Nieuws 6 uur geleden
Afbeelding
Kinderbingo bij Rollebollebos op 7 april Nieuws 20 uur geleden
Afbeelding
Verdachte (47) van drugshandel aangehouden in Capelle 112 22 uur geleden
Afbeelding
Matig slagingspercentage voor inbrekers in Capelle Nieuws 27 mrt, 13:42
Afbeelding
Column - Mensen uit hun isolement halen met sport Nieuws 27 mrt, 11:24
null
SVS legt basis voor seizoen 2024-2025 met contractverlengingen Sport 27 mrt, 09:02
Afbeelding
Geen vast bedrag vanuit gemeente bij humanitaire rampen Nieuws 26 mrt, 19:15
• Saviël Armand wil zich blijven ontwikkelen als zwemmer.
'Laatbloeier' Saviël Armand: zwemsprinter met stapsgewijze doelen Sport 26 mrt, 16:30