Afbeelding

Capelle speelt gelijk in competitie en treft NEC in beker

Algemeen 123 keer gelezen

CAPELLE • Met tien man werd tegen sv Poortugaal een punt uit het vuur gesleept: 1-1.

Hoewel Capelle al vroeg in de wedstrijd op een 0-1 voorsprong kwam via Joshua Kassels, werd het wedstrijdscenario donkerder na 39 minuten. Rutger de Bos trok aan de noodrem en kon met een rode kaart vertrekken. Na 79 minuten kwam eindelijk de gelijkmaker via Stan Maas. Capelle staat na vijf speelronden op de derde plaats in de Hoofdklasse A.

Beker

Na de spectaculaire overwinning in de kwalificatieronde voor het KNVB bekertoernooi op HHC Hardenberg is Capelle in de eerste ronde gekoppeld aan NEC. Dit mooie affiche tussen Capelle en de Nijmeegse eredivisionist wordt op 26, 27 of 28 oktober gespeeld op Sportpark ‘t Slot.

• Ewout Bückmann.
Ewout Bückmann zwaait af als voorzitter Adviesraad: 'Het team staat' Nieuws gisteren
• De speurtocht leidt ook langs de houten kunstwerken.
Lentespeurtocht in het Schollebos Nieuws 22 apr, 13:06
• Pianist Roderigo Robles de Medina.
Gruppman Ensemble speelt Surinaamse muziek in Van Cappellenhuis Nieuws 22 apr, 10:33
Afbeelding
Werk aan fietspad Algerabrug: één helft blijft open Nieuws 22 apr, 08:07
Afbeelding
UPDATE - Stroomstoring Schollevaar opgelost Nieuws 21 apr, 11:13
• Speldje als erkenning voor Zeker Digitaal.
Stichting Leergeld kiest ambassadeur als erkenning voor hulp Nieuws 21 apr, 10:00