JWC gaat dankzij een nieuw logo met zijn tijd mee.
JWC gaat dankzij een nieuw logo met zijn tijd mee. Foto: PR

Jongerenwerker Welzijn Capelle met een nieuw logo de wijken in

Algemeen 398 keer gelezen

CAPELLE A/D IJSSEL •  Jongerenwerk Capelle (JWC) ging recent de wijken in. Dat deed de organisatie met een nieuw logo. “De social media ziet er zo mooi en strak uit!”

De jongerencoaches en jongerenwerkers van Welzijn Capelle zijn er voor alle jongeren tussen de 12 en 23 jaar. Met informatie, advies of ondersteuning helpen ze jongeren bijvoorbeeld om hun talenten te ontdekken. Door hun mooie nieuwe logo is JWC is nu nóg makkelijker te vinden voor jongeren. 

In de JWC Tourbus gingen jongerenwerkers en jongerencoaches langs verschillende Capelse wijken. In allerlei straten werd er stilgehouden en kwamen er jongeren opaf. JWC deelde mooie gadgets uit met het nieuwe logo erop, zoals Banlieue T-shirts, voetballen, tasjes, stickers en magneetjes. De T-shirts van het Rotterdamse kledingmerk Clan de Banlieue zijn enorm populair, dus de reactie daarop was helemáál enthousiast: ‘Stoer!’

Dj en photobooth
Door een routekaartje op social media wisten veel jongeren de JWC Tourbus al te vinden, maar ook de muziek van dj Britt (14) zorgde voor veel aandacht. Zij draaide live haar muziek vanuit de bus. Dj Britt was onder de indruk van de nieuwe huisstijl: “De social media van Jongerenwerk Capelle ziet er nu zó strak en mooi uit!”

Graffiti-kunstwerken
De jongerencoaches, jongerenwerkers en jongeren genoten van de gezellige ‘herrie in de wijken’ die dag. Behalve met een gadget gingen veel jongeren ook naar huis met een foto uit de mobiele Instagram photobooth. Tussendoor trapten ze nog een balletje met hun nieuwe voetballen. Op verschillende officiële graffitilocaties in de stad zijn kunstwerken gemaakt met het JWC-logo.

Eigen gezicht
Jongerencoach Cedric Krolis: “Het logo is echt in de stijl van jongeren zelf, dus ons werk en onze doelgroep komt er helemaal in samen. We hebben hiermee veel meer een eigen gezicht voor ze. Hun reacties waren ook top.” Jongerencoach Jean-Paul Alspeer, bevestigend: Dit gaat ons helpen om nog beter aan te sluiten op onze doelgroep. Vandaag was daar een mooi begin van: we hebben heel veel kinderen en jongeren gezien, en samen gelachen, gedanst en gevoetbald!”

Je vindt de jongerencoaches en jongerenwerkers van Welzijn Capelle in jouw buurt, op middelbare scholen, in de jongerenvoorzieningen en op straat. 

Nieuwsgierig geworden over deze organisatie en wil je mee weten? Kijk op welzijncapelle.nu/jongeren. Ook staat binnenkort de aftermovie op YouTube (JWC Online).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De plannen voor de Caapse Vaan.
Plan voor 'Caapse Vaan' gepresenteerd: toren van 70 meter op plek ING-gebouw Nieuws 14 uur geleden
• De rood verlichte Hollandse IJsselkering.
Hollandsche IJsselkering gesloten vanwege hoogwater Nieuws 15 uur geleden
Afbeelding
KCC handhaaft zich op hoogste niveau na winst in play-downs Sport 16 uur geleden
• Jeroen Kolster hardlopend in actie.
Geld inzamelen voor palliatieve zorg: Jeroen Kolster volbrengt marathon Nieuws 15 apr, 17:10
Afbeelding
Burg. Schalijlaan en Burg. Bakkerlaan twee avonden en nachten deels dicht Nieuws 15 apr, 15:50
• Tamara (links) haalde 525 euro op voor de zwanengroep Zuid-Holland.
Tamara Heerkens loopt marathon Rotterdam voor hulp aan zwanen Nieuws 15 apr, 15:10
• Ard Molenaar na het voltooien van de marathon.
Ard Molenaar werkte vijf jaar na noodgedwongen stop toe naar zijn eerste marathon (en liep hem uit) Nieuws 15 apr, 13:40
Afbeelding
ID-kaart of paspoort ophalen kan voortaan zonder afspraak Nieuws 15 apr, 13:22