Afbeelding
Foto: Andy Doornhein

Hits uit de Top 2000 en Tina de musical in het Isala Theater

Algemeen 48 keer gelezen

Capelle - Queen heerst weer over de Top 2000. Bohemian rhapsody staat op de eerste plaats van de lijst der lijsten en is het laatste lied van 2017. Iedereen die ook het nieuwe jaar muzikaal wil beginnen, kan vrijdag 5 januari zijn hart ophalen in het Isala Theater. Dan speelt een elfkoppige band een selectie hits uit de Radio 2 Top 2000.

De Top 2000 van Radio 2 staat al jaren voor een dwarsdoorsnede van de muzieksmaak van Nederlanders. Afgelopen edities luisterden er in de laatste week van het jaar meer dan tien miljoen Nederlanders naar deze bijzonder lijst. Van de Beatles tot Amy Winehouse en van Robbie Williams tot Ramses Shaffy. De elfkoppige Top 2000 band brengt de muzikale hoogtepunten uit de lijst in een spectaculaire show. Klassiekers, eendagsvliegen en verrassingen uit de legendarische rock-, pop-, soul- en Nederbeat geschiedenis. Begin het nieuwe jaar goed en geniet in het Isala Theater nog even na van het jaarlijkse radiofeest.

Het muziekevenement is op vrijdag 5 januari om 20.15 uur in de grote zaal, entree kost 29,50 euro (CJP / 65+ 28,00 euro).

Vijftig jaar Tina

Wie verslond vroeger (of nu nog steeds) de Tina? Het bekendste meidenweekblad van Nederland bestaat vijftig jaar en dat wordt gevierd met de familiemusical Tina. Zaterdag 6 en zondag 7 januari beleven Tina, Puck en Fabio live in het Isala Theater vele avonturen.

Tina is het allereerste tijdschrift in Nederland dat een eigen musical krijgt met onder anderen de artiestentweeling Mylène en Rosanne in de hoofdrol. Tina is een stoere meid die in de garage, samen met Puck en Fabio, elke week weer een tijdschrift in elkaar sleutelt. Maar dan wordt ze verliefd. Hoe pakt ze dat aan? Haar moeder is te druk en haar vader heeft er geen verstand van. Gelukkig weet Tina’s hippe oma (Mariska van Kolck) raad. Tina is een feelgood familievoorstelling over een tiener met vlinders in haar buik en een oma die eeuwig jong is gebleven. En die kunnen nog veel van elkaar leren…

De musical is te zien op zaterdag 6 (20.15 uur) en zondag 7 januari (14.30 uur) in de grote zaal. Entree kost 29,50 euro (< 14 jaar 27,00 euro).

Winnen VIP arrangement

Wie een VIP arrangement wil winnen voor Tina de Musical, kan een foto insturen van zichzelf met degene met wie ze naar de voorstelling willen naar publiciteit@isalatheater.nl . Het VIP arrangement betreft een kijkje achter de schermen, 2 mooie plaatsen in de zaal en een meet&greet met de cast.

Meer info over het theater en de voorstellingen op www.isalatheater.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Renovatie Schermerhoek gevierd met bewonersfeest Fotoreportage 19 apr, 11:42
Afbeelding
Aantal fietsendiefstallen fors toegenomen in Capelle Nieuws 19 apr, 08:50
• De budgettraining helpt bij financiële stress.
Aan de slag met stressvrije financiën: nieuwe budgettraining in mei Nieuws 18 apr, 16:05
• Liz Jones en Suzy Cargill treden op.
Schots singer-songwriterduo speelt samen in Van Cappellenhuis Nieuws 18 apr, 13:45
• Dionne Dinkhuijsen en wethouder Harriët Westerdijk onthullen het informatiebord.
Moeite met DigiD en andere overheidswebsites? Het 'IDO' helpt Met foto's 18 apr, 11:20
Afbeelding
Lijst met aanhoudingen na explosiereeks wordt langer: 19-jarige van bed gelicht Nieuws 18 apr, 09:15
Afbeelding
Gratis lunch: Eye College zoekt 'proefkonijnen' voor eindexamen Nieuws 17 apr, 17:10
• Laurens Salcedo Valdez, pitcher bij Euro Stars.
Laurens Salcedo Valdez in mentorrol bij Euro Stars: 'Mooi om jonge gasten bij te staan' Sport 17 apr, 15:20