Afbeelding

Laudame financials dames 1 pakt punten in het o zo verre Meijel

Algemeen 51 keer gelezen

Capelle - Op zondag 16 december mocht Laudame financials dames 1 richting Meijel, ja je leest het goed... Zondag! We mochten hier de strijd aangaan tegen Peelpush. Na een goeie overwinning van vorige week, leek het ons wel leuk om dit door te zetten! Het dorp liep uit en de zaal werd gevuld met gezellige mensen die een goed sfeertje gaven. We hadden er zin in!

Het fluitsignaal was gegeven om half 4 en hierbij begonnen we de eerste set! Ja zal het aan de zondag liggen want we begonnen niet zo goed... Paasjes kwamen niet aan en er werd maar niet gescoord. Kortom veel eigen fouten waar Peelpush van profiteerde want gelijk was er een groot verschil in de stand. In de loop van de set kwamen we er meer in. Mooie puntjes met blokkeren & goede service series. Maar dit mocht niet baten en verloren de set met 25-15.

Met een goed eind in de eerste set was het de bedoeling om dit vast te houden en mee te nemen naar de tweede set. En dat was zo.... We begonnen goed en namen de leiding. Laudame financials dames 1 werd wakker! Weinig fouten en er werden mooie punten gemaakt. Zij kwamen niet tot scoren toe door ons goed staande blok. Alles lukte & dat was wel te zien aan de stand want die was 10-25.

Derde set ging van start. Die was spannend... want hier sloeg niemand een grote voorsprong in de stand, we liepen gelijk op. Beide teams lieten mooi spel & veel enthausiastme zien, maar het kwartje viel onze kant op & Laudame financials dames 1 won met 22-25.

Even voor de duidelijkheid. Laudame financials dames 1 staat 1-2 voor in set standen en op de zondag een 5 setter, dat dachten we even niet. Daarom begonnen we de vierde set weer sterk.

Door de prima passjes konden we veel op midden spelen & dat pakte goed uit! We maakte veel geluid & scoorde veel. Prima combinatie want we wonnen deze set met 16-25!!!

Yes, 1-3 was de eindstand. 3 punten mee terug naar huis. Volgend weekend mogen wij spelen tegen Alterno in Apeldoorn & dit is dan ook de laatste wedstrijd van 2018!! Wij zijn gebrand om winnend het jaar af te sluiten! En daar kan jij bij zijn, vergeleken met de rest van onze competitie is Apeldoorn om de hoek. Tot dan!