Twintig jaar na de eerste uitzending op Radio 2 zorgt de Top 2000 live-band met zangeres Tjindjara opnieuw voor een groot muzikaal feest in het Isala Theater. Maandag 30 december vindt het festijn plaats.
Twintig jaar na de eerste uitzending op Radio 2 zorgt de Top 2000 live-band met zangeres Tjindjara opnieuw voor een groot muzikaal feest in het Isala Theater. Maandag 30 december vindt het festijn plaats.

Top 2000 live in Isala op 30 december

Algemeen 46 keer gelezen

Het is alweer twintig jaar geleden dat de eerste uitzending van de ‘lijst der lijsten’ op Radio 2 was. Dus knalt de Top 2000 live-band extra dit jaar en zorgen de bandleden voor een groot muzikaal feest in het Isala Theater. Dit jaar vindt de show wel op een heel toepasselijke datum plaats namelijk 30 december, de een-na-laatste dag van het jaar. Voice of Holland-finaliste Tjindjara is een van de leadzangeressen.

Door de redactie

Capelle aan den IJssel - Al jaren komt de elfkoppige Top 2000-band naar het Isala om de grootste hits uit de beroemde lijst te spelen. Met Crazy! laat de band de bezoeker weer het ultieme Top 2000-gevoel live beleven.

De nieuwe setlist barst uit zijn voegen van herkenbare nummers. Vrijdag 20 december wordt bekendgemaakt welke hits er in de definitieve lijst van 2019 staan, nadat iedereen kon stemmen op zijn favoriet.

Purple rain, Hotel California en Dancing queen zijn terugkerende klassiekers en maken ook grote kans de revue te passeren in de liveshow. Ze zullen gebracht worden door getalenteerde vocalisten waaronder Tjindjara, dé verrassing van vorig seizoen.

De musicalster heeft onder meer in Dreamgirls en The Bodyguard gespeeld. In 2017 maakte zij haar opwachting in The Voice of Holland, waarvan de auditie inmiddels meer dan één miljoen keer is bekeken op YouTube.

De charismatische zangeres wordt vergezeld door onder anderen leadzanger William Kersten en zanger en gitarist Bas de Groot. De bezoeker kan dus rekenen op de allergrootste rock-, pop- en soulhits uit de geschiedenis. En wie weet komt dat ene favoriete nummer waarop u heeft gestemd ook voorbij.

Maandag 30 december 20:15 uur in het Isala, de entree is 30,00 euro (CJP / 65+ 29,00 euro).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Het Kontakt zoekt deelnemers marathon Rotterdam en hun verhaal Nieuws 20 uur geleden
• Thomas Hardie met de plannen voor het groene schoolplein.
Groen plein voor basisschool Pieter Bas dankzij subsidie: 'Hopen dat buurt mee kan genieten' Nieuws 23 uur geleden
Afbeelding
Brandweer blust woningbrand aan Paganinistraat 112 28 mrt, 13:04
• Flyer Herfst in Schoorl
Nieuw Capels Toneel speelt voorstelling 'Herfst in Schoorl' Theater 28 mrt, 11:56
Afbeelding
'Geldezels' melden zich op politiebureau Capelle: passende maatregel opgelegd Nieuws 28 mrt, 08:55
Afbeelding
Kinderbingo bij Rollebollebos op 7 april Nieuws 27 mrt, 18:50
Afbeelding
Verdachte (47) van drugshandel aangehouden in Capelle 112 27 mrt, 17:02
Afbeelding
Matig slagingspercentage voor inbrekers in Capelle Nieuws 27 mrt, 13:42