Afbeelding

Nieuwe single van Pierre Kleinjans uit Capelle

Algemeen 43 keer gelezen

Capelle - Na een jaar hard werken bracht zanger Pierre Kleinjans uit Capelle op woensdag 4 november een nieuwe single uit: ‘Recht uit mijn hart’. 

De titel zegt het eigenlijk al: De single is ‘recht uit het hart’ tot stand gekomen en is geschreven door Wouter Janssens en geproduceerd door Richard Poot en Frank Stukker, het gouden team waarmee de zanger al meerdere singles heeft gemaakt. In de clip is een rol weggelegd voor de bekende trompettist Cees Trappenburg, die over de wereld heeft getoerd met Armin van Buuren. Cees heeft ook de trompet ingespeeld op de single. 

Pierre Kleinjans is op 19 januari 1967 geboren in het Limburgse Kerkrade en kreeg de muziek met de paplepel ingegoten. “De familie van mijn vader was heel erg muzikaal en bijna iedereen speelde wel een instrument. Op 3-jarige leeftijd klom ik al achter de drums en was er niet vandaan te slaan. Ik kon geen noot lezen en dat kan ik nog steeds niet, ik speel op mijn gevoel.” Pierre zat op school bij Hans van Vondelen van The Shorts en het tweetal heeft samen een nummer van Queen gespeeld. Pierre ging zanglessen volgen en ging steeds meer zingen. Pierre deed mee aan tal van talentenjachten en ging steeds meer optreden, onder andere in het café van Peter Beense. In 2008 bracht de zanger zijn eerste single uit ‘Vreselijk zin in jou’. Inmiddels zijn we 21 singles verder, een album en in 2021 komt het tweede album uit. Pierre omschrijft zichzelf als een mensenmens. “Ik kan wel over de liefde zingen, maar ik breng liever mooie boodschappen over in mijn muziek. Herkenbare dingen, die mensen in het dagelijkse leven meemaken. Met de boodschap, dat zij zich door niets uit het veld laten staan, wat een ander ook zegt.” 

Volgens de zanger is het heel bizar dat de voorbereidingen voor deze single zijn begonnen voor de corona. “De tekst pas zo in het plaatje van hoe we nu leven. Veel mensen vallen om, maar er is nog een weg, om weer op te staan. Het is ondanks alles toch een vrolijk uptempo nummer, waar de mensen kracht uit kunnen halen.” Pierre is heel blij met zijn nieuwe nummer. “Ik heb dit niet kunnen doen, zonder mijn team dat achter me staat, maar ook mijn partner Ela, die me altijd voor 1000 procent steunt.”

Voor informatie over de zanger kan men een kijkje nemen op de website: www.pierrekleinjans.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Brandweer blust woningbrand aan Paganinistraat 112 20 uur geleden
• Flyer Herfst in Schoorl
Nieuw Capels Toneel speelt voorstelling 'Herfst in Schoorl' Theater 21 uur geleden
Afbeelding
'Geldezels' melden zich op politiebureau Capelle: passende maatregel opgelegd Nieuws gisteren
Afbeelding
Kinderbingo bij Rollebollebos op 7 april Nieuws 27 mrt, 18:50
Afbeelding
Verdachte (47) van drugshandel aangehouden in Capelle 112 27 mrt, 17:02
Afbeelding
Matig slagingspercentage voor inbrekers in Capelle Nieuws 27 mrt, 13:42
Afbeelding
Column - Mensen uit hun isolement halen met sport Nieuws 27 mrt, 11:24
null
SVS legt basis voor seizoen 2024-2025 met contractverlengingen Sport 27 mrt, 09:02