Afbeelding

Kinderen ‘Beestenboel’ winnaar van Wondere Wereld Peace Challenge

Algemeen 56 keer gelezen

Capelle - Hard work pays off, zeker voor de kinderen van locatie Beestenboel van IJsselkids Kinderopvang. Deze locatie mag zich namelijk de winnaar noemen van de Wondere Wereld Peace Challenge voor War Child en sleept hiermee een prachtig speelgoedpakket van VTech binnen. De challenge werd georganiseerd vanuit de SWKGroep, de organisatie waar IJsselkids onderdeel van is. Het doel? De kinderen leren over andere delen van de wereld en aandacht genereren voor het werk dat War Child doet.  

“Wij zijn zo trots op alle kinderen!”, zegt Manja Hopmans, manager Projecten & Innovatie enthousiast. “Ze hebben er echt álles aan gedaan om aandacht te vragen voor War Child!” Op 20 oktober ging de Wondere Wereld Peace Challenge van start. Alles werd de afgelopen zes weken uit de kast gehaald om zo veel mogelijk punten te verzamelen. Iedere actie leverde een punt op. Kinderen bedachten onder begeleiding van de pedagogisch medewerkers de meest uiteenlopende activiteiten; zoals het opnemen van een rap, het maken van posters of het opzetten van een kaartenactie. Van IJsselkids hebben de kinderen van locatie Beestenboel de meeste punten verdiend. Daarmee zijn zij de winnaar van de Wondere Wereld Peace Challenge.

Over IJsselkids

IJsselkids is als kinderopvangorganisatie vertegenwoordigd in Capelle aan den IJssel, Zevenhuizen/Moerkapelle, Moordrecht en Haastrecht, Bergambacht en Stolwijk. Wij bieden alle opvangsoorten aan kinderen van 0 tot en met 13 jaar in de vorm van peuteropvang, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. IJsselkids biedt een belevenis voor elk kind en vindt kinderparticipatie zeer belangrijk. Zij werkt in haar rol als pedagogisch deskundige op het gebied van kinderopvang sinds jaar en dag intensief samen met scholen en andere belangrijke partners. Samen met de partners wordt de verantwoordelijkheid genomen voor het ontwikkelen van een sluitend aanbod voor kinderen. 

Wij zijn onderdeel van de SWKGroep. De SWKGroep omvat kinderopvang, buurtwerk, zorg en onderwijs. Onderdeel zijn van deze stichting biedt veel voordelen. Wij delen elkaars kennis, ervaring en netwerk en alle secundaire bedrijfsprocessen worden uit handen genomen. Daardoor kunnen wij al onze aandacht richten op de opvang van het kind. https://www.youtube.com/watch?v=DWbdX1Ehf_g.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De plannen voor de Caapse Vaan.
Plan voor 'Caapse Vaan' gepresenteerd: toren van 70 meter op plek ING-gebouw Nieuws 11 uur geleden
• De rood verlichte Hollandse IJsselkering.
Hollandsche IJsselkering gesloten vanwege hoogwater Nieuws 12 uur geleden
Afbeelding
KCC handhaaft zich op hoogste niveau na winst in play-downs Sport 13 uur geleden
• Jeroen Kolster hardlopend in actie.
Geld inzamelen voor palliatieve zorg: Jeroen Kolster volbrengt marathon Nieuws 15 apr, 17:10
Afbeelding
Burg. Schalijlaan en Burg. Bakkerlaan twee avonden en nachten deels dicht Nieuws 15 apr, 15:50
• Tamara (links) haalde 525 euro op voor de zwanengroep Zuid-Holland.
Tamara Heerkens loopt marathon Rotterdam voor hulp aan zwanen Nieuws 15 apr, 15:10
• Ard Molenaar na het voltooien van de marathon.
Ard Molenaar werkte vijf jaar na noodgedwongen stop toe naar zijn eerste marathon (en liep hem uit) Nieuws 15 apr, 13:40
Afbeelding
ID-kaart of paspoort ophalen kan voortaan zonder afspraak Nieuws 15 apr, 13:22