Charley is een komische musical met sterke cast, bestaande uit o.a. Vera Mann, Laus Steenbeke, Jon van Eerd en Hugo Haenen.
Charley is een komische musical met sterke cast, bestaande uit o.a. Vera Mann, Laus Steenbeke, Jon van Eerd en Hugo Haenen.

Een echte Jon van Eerd in het Isala Theater

Algemeen 55 keer gelezen

Capelle - De komische musical Charley is net in première gegaan. Gelukkig heeft iedereen maar liefst twee kansen om deze lovend ontvangen voorstelling te zien in het Isala Theater, vrijdag 4 en zaterdag 5 januari. Jon van Eerd schreef het script samen met West End en Broadwaycomponist Michael Reed en mixte in de juiste verhouding grappige scènes met prachtige shownummers. Van Eerd speelt bovendien de titelrol.

Maar er staan meer goede acteurs op het podium. Vera Mann speelt en zingt de rijke tante Donna Lucia. De vaders van de verliefden worden gespeeld door Laus Steenbeke en Hugo Haenen. Samen met de andere spelers zorgen zij voor een mooi geheel tijdens de dans en ensemblezang. Een liveband maakt de show compleet.
Programmeur José van der Knaap is heel enthousiast over Charley. 'Het is een mooie mix van musical en klucht. De Jon van Eerd-liefhebbers komen helemaal aan hun trekken', aldus José.
Donna Lucia d'Alvadorez is een vermogende tante uit Brazilië die op familiebezoek in Europa is. Ze is de beoogde chaperonne bij de ontmoeting tussen twee verliefde jonge stellen. Op het moment suprême is ze er echter niet en neemt butler Charley tegen wil en dank deze taak op zich. Hij komt er al snel achter dat hij niet echt voor vrouw in de wieg is gelegd. Zeker niet als de twee vaders hun oogje op hem... pardon... háár laten vallen. Tot overmaat van ramp arriveert zijn lang verloren liefde Ella met de échte tante. Het verhaal biedt kortom genoeg mogelijkheden voor veel kluchtige verwikkelingen en fysieke capriolen. Dat wordt een leuke avond uit om het nieuwe jaar te beginnen.

Vrijdag 4 en zaterdag 5 januari 20.15 uur in het Isala Theater, de entree is 39,50 euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Twee Capellenaren (21) aangehouden op A16 na waarschuwingsschot van politie 112 13 uur geleden
Afbeelding
Zo presteerden de Capelse voetbalclubs afgelopen weekend Sport 15 uur geleden
Afbeelding
Capelle viert vrijheid met bevrijdingsconcert in St. Paulus' Fotoreportage 16 uur geleden
Afbeelding
Maas Marimba Trio geeft bijzonder concert in Van Cappellenhuis Met foto's 17 uur geleden
Afbeelding
Dodenherdenking Capelle: indrukwekkende bijeenkomst bij oorlogsmonument Fotoreportage 5 mei, 09:12
• Archiefbeeld Dodenherdenking 2023.
Toespraak burgemeester tijdens Dodenherdenking: 'Offers nooit vergeten' Nieuws 4 mei, 20:05
Afbeelding
Noodzaak of nonsens? Workshop over inclusiviteit en diversiteit bij CapelleDoet Nieuws 3 mei, 17:07
Afbeelding
Met een onbekende vast in de lift: tragikomedie in Isala Theater Nieuws 3 mei, 15:20