Afbeelding
Foto: Igor Roelofsen

Burger King in Capelle a/d IJssel geopend!

Algemeen 45 keer gelezen

De warmte weerhield fans van de whopper er niet van om vandaag naar winkelcentrum De Koperwiek te komen. Daar heeft Burger King namelijk om 11.00 uur de deuren geopend van het allernieuwste restaurant. De medewerkers konden direct aan de slag; binnen de kortste keren werken de eerste flame-grilled burgers, frites en natuurlijk ijsjes besteld door enthousiaste gasten.

Capelle - Hans Miete (Managing Director van Burger King Nederland): “Het openen van een restaurant is altijd een feestelijk moment. Mooi om te zien dat mensen vandaag de verkoeling van onze restaurant met airconditioning opzoeken en genieten van een whopper en een King Fusions ijsje. We zijn trots op ons nieuwe restaurant in Winkelcentrum De Koperwiek.”

“Burger King Capelle aan den IJssel is het derde restaurant dat wij geopend hebben in de regio Rotterdam in de afgelopen maanden. In samenwerking met het UWV en het Werkgeversservicepunt hebben we in totaal meer dan 40 medewerkers aangenomen én getraind voor het restaurant”, zegt Marloes van de Moosdijk, HR adviseur bij Burger King.

Het sfeervolle restaurant heeft met ruim 90 zitplaatsen genoeg ruimte om gasten te verwelkomen. Er komt ook een groot terras met meer dan 65 zitplaatsen, zodat je met zonnig weer lekker buiten kunt eten. Daarnaast heeft het restaurant order kiosken, zodat de gasten zelf hun bestelling kunnen invoeren en nog sneller in hun whopper kunnen happen!

Ook de gasten zijn enthousiast over de komst van Burger King naar De Koperwiek. “Het is echt fijn dat we nu een Burger King hebben in het winkelcentrum. Een goede plek om even rustig te bij te komen tijdens het shoppen”, aldus één van de eerste gasten.

Het restaurant is het 64e Burger King restaurant in Nederland en het eerste restaurant in Capelle aan den IJssel. Het restaurant zorgt voor meer dan 40 extra arbeidsplaatsen in de regio.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Twee Capellenaren (21) aangehouden op A16 na waarschuwingsschot van politie 112 7 uur geleden
Afbeelding
Zo presteerden de Capelse voetbalclubs afgelopen weekend Sport 9 uur geleden
Afbeelding
Capelle viert vrijheid met bevrijdingsconcert in St. Paulus' Fotoreportage 10 uur geleden
Afbeelding
Maas Marimba Trio geeft bijzonder concert in Van Cappellenhuis Met foto's 11 uur geleden
Afbeelding
Dodenherdenking Capelle: indrukwekkende bijeenkomst bij oorlogsmonument Fotoreportage 5 mei, 09:12
• Archiefbeeld Dodenherdenking 2023.
Toespraak burgemeester tijdens Dodenherdenking: 'Offers nooit vergeten' Nieuws 4 mei, 20:05
Afbeelding
Noodzaak of nonsens? Workshop over inclusiviteit en diversiteit bij CapelleDoet Nieuws 3 mei, 17:07
Afbeelding
Met een onbekende vast in de lift: tragikomedie in Isala Theater Nieuws 3 mei, 15:20