Afbeelding

Donderdag opent Boon’s Dagmarkt in Fascinatio!

Algemeen 50 keer gelezen

Capelle - Donderdag 22 april om 8.30 uur opent de eerste Boon’s Dagmarkt haar deuren. De supermarkt is gevestigd aan het Solisplein 1 in Capelle aan den IJssel. Van de voormalige MCD Alledag is weinig terug te vinden. De winkel is helemaal op z’n kop gegaan en volledig aangepakt.

Vers heeft de aandacht gekregen bij Boon’s Dagmarkt. Als je binnenkomt, kom je in een verswereld terecht. De meeste producten komen van telers, bakkers en boeren die de supermarkteigenaren persoonlijk kennen. Zo houdt Boon’s Dagmarkt het zoveel mogelijk lekker lokaal, maar als klanten erom vragen, haalt de supermarkt producten uit het buitenland.

De eerste afdeling die je tegenkomt is de groente- en fruitafdeling. Hier liggen gezonde producten klaar en in het koelmeubel vind je de gesneden groente. Daarnaast vind je een ruim assortiment gekoelde ‘kant en klaar’ maaltijden.

In het volgende koelmeubel liggen vlees en vleeswaren, handig en hygiënisch voorverpakt zodat je een keuze maakt zonder wachttijden.

Veel aandacht gaat uit naar brood en banket. Het Boonacker brood wordt in de winkel afgebakken en blijft lang lekker vers. Ook de banketproducten, die uit onze oven komen zijn een smakelijke traktatie.

Vervolgens kom je in de koelstraat. Hier staan alle voorverpakte kaas, salades, sap en zuivel bij elkaar in één lange koeling. Aan de andere kant is de ‘boodschappenwereld’. Daar staan alle houdbare producten. En… het assortiment is flink uitgebreid! Er zijn veel internationale producten aan het assortiment toegevoegd. Ook is er een ‘actiestraat’ waar alle houdbare producten uit de folder een plaatsje krijgen.

Aan het einde van de winkel staat de diepvries vol producten. Ook hier is het assortiment sterk uitgebreid. Je vindt hier ook een handig assortiment zelfzorg geneesmiddelen. Bij het verlaten van de winkel reken je af bij de bediende servicebalie, waar ook een servicepunt van PostNL is ingericht. Nieuw bij Boon’s Dagmarkt zijn 2 zelfscankassa’s. Voor een paar boodschapjes sta je niet meer in de rij en je hebt het zo gepiept!

Boon’s Dagmarkt heeft een spetterende actie bedacht om de winkel bekender te maken. Wanneer klanten de poster, die met de openingsenvelop is verspreid, op een van de weg zichtbare plaats ophangen, maken zij kans op 5 weken lang boodschappen tot € 25,= per week. Fascinatio viert op deze manier de opening van Boon’s Dagmarkt en er staan nog meer leuke en aantrekkelijke acties op het programma…

De redactie feliciteert Ivan en Marija Rehak, eigenaren van Boon’s Dagmarkt, met het resultaat van hun nieuwe supermarkt en wenst ze veel succes.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Twee Capellenaren (21) aangehouden op A16 na waarschuwingsschot van politie 112 8 uur geleden
Afbeelding
Zo presteerden de Capelse voetbalclubs afgelopen weekend Sport 10 uur geleden
Afbeelding
Capelle viert vrijheid met bevrijdingsconcert in St. Paulus' Fotoreportage 11 uur geleden
Afbeelding
Maas Marimba Trio geeft bijzonder concert in Van Cappellenhuis Met foto's 12 uur geleden
Afbeelding
Dodenherdenking Capelle: indrukwekkende bijeenkomst bij oorlogsmonument Fotoreportage 5 mei, 09:12
• Archiefbeeld Dodenherdenking 2023.
Toespraak burgemeester tijdens Dodenherdenking: 'Offers nooit vergeten' Nieuws 4 mei, 20:05
Afbeelding
Noodzaak of nonsens? Workshop over inclusiviteit en diversiteit bij CapelleDoet Nieuws 3 mei, 17:07
Afbeelding
Met een onbekende vast in de lift: tragikomedie in Isala Theater Nieuws 3 mei, 15:20