Afbeelding
Foto: nl.123rf.com

Webinar ‘Kom in beweging met media’

dinsdag 28 maart 2023 20:00 t/m 21:00

20:00-21:00, online
Wat is de plek van media in het leven van je kind? Wat heeft een jong kind nodig? Hoe zorg je voor balans en voor voldoende beweging? Denise Bontje legt het uit in een webinar. Het webinar op 28 maart (Kom in beweging met media) heeft als doel deelnemende ouders en grootouders te laten nadenken over de plek die media heeft in het leven van hun (klein-)kind. Is er sprake van balans en hoe zou voor hen het ideaal zijn? Ook krijgen de deelnemers tips om meer balans aan te brengen en laten we zien welke media kinderen juist in beweging zetten (of wat je daar zelf voor kunt doen). Naast concrete tips wordt hen ook nog een spiegel voorgehouden, want hoe zit het met voorbeeld dat zij zelf geven? Is er sprake van balans, of willen zij ook iets veranderen? Aanmelden via www.bibliotheekaandenijssel.nl.