Afbeelding
Foto: nl.123rf.com

‘Valentine’s Tribute to Queen’

zaterdag 25 maart 2023 20:00 t/m 23:59

20:00-0:00, Capelle aan den IJssel, Capsloc, Pelikaanweg 3
Robby Valentine scoorde begin jaren 90 met zijn debuut single Over And Over Again een gigantische hit.
Het titelloze debuut album leverde hem een Zilveren Harp op en succes in Japan. Een droom kwam uit toen zijn grote held Brian May van Queen hem vroeg om het voorprogramma te doen van May’s Duitse solo-tournee in 1993. Valentine heeft zijn bewondering voor Queen nooit onder stoelen of banken geschoven en de invloed van de Britse groep is dan ook goed te horen in zijn eigen muziek; hetgeen voor de de Nederlandse- en de Britse Queen fanclub de reden is geweest om hem met zijn ‘Valentine’s Tribute to Queen’ meerdere keren op te laten treden op hun fanclub dagen.
Dat de officiële fanclubs deze tribute steeds weer boeken, is veelzeggend. Kaarten kosten 15,00 euro in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via capsloc.nl.