Flyer van De potvis
Flyer van De potvis Foto: Yvette Stam

Tragedie en komedie in één avond bij het Nieuw Capels Toneel

vrijdag 24 maart 2023 20:15 tot 22:30

20:15-22:30, Capelle aan den IJssel, De Schenkelstee, Capelseweg 120
Het Nieuw Capels Toneel neemt een tragikomedie van Frank Houtappels in het repertoire. De Potvis belooft geweldige dialogen tussen een moeder, haar twee dochters en een dorpsgenoot. Moeder besluit van het leven te gaan genieten nadat haar man op zijn sterfbed heeft gezegd dat hij het maar een rotleven vond. Dat zal haar en ook haar dochters niet gaan overkomen! Dat wil zij beslist voorkomen. ‘Maak er iets van zo lang als het kan’ wordt dan ook haar levensmotto. De toneelgroep speelt dit prachtige stuk van 24 maart t/m 22 april 2023. Reserveren van kaarten kan via www.nieuwcapelstoneel.nl. Op zaterdag 25 maart is de voorstelling ook te zien, op dezelfde tijd.