Afbeelding
Foto: ingimage

‘Zing Nederlands met me’

donderdag 23 maart 2023 10:00 t/m 11:00

10:00-11:00, Capelle aan den IJssel, Bibliotheek Capelle Centrum, Stadsplein 39
Zingen is leuk én van zingen leer je de Nederlandse taal sneller. Dus iedereen die Nederlands wil leren en/of uit volle borst Nederlandse klassiekers wil zingen is welkom. Plezier staat voorop. Onder muzikale begeleiding van zangdocent Karin Schipper gaan deelnemers met elkaar Nederlandse liedjes zingen van onder anderen Rob de Nijs, Andre Hazes en Willeke Alberti.
Karin Schippers studeerde aan het Rotterdams Conservatorium. Ze geeft zangles en leidt een aantal koren (musical, jazz, pop en close harmony) waaronder Vocal Group Jade en koor Bram en Saar. Verder zingt zij in haar eigen close harmony groep Djara en treedt op met gelegenheidsformaties. Gratis, wel aanmelden via bibliotheekaandenijssel.op-shop.nl.