Voorleesfeest!
Voorleesfeest! Foto: Bibliotheek aan den IJssel

Voorleesfeestje in bibliotheek

woensdag 1 februari 2023 14:00 t/m 16:30

14:00-16:30, Capelle aan den IJssel, Bibliotheek Capelle Centrum, Stadsplein 39
Speel, knutsel, leef, lach en bedenk mee met de makers van Woeste Willem, Platvoetje en Piepkleine Muis. De bekende kinderboekenschrijvers/illustratoren Ingrid en Dieter Schubert komen interactief voorlezen aan kinderen van tot 8 jaar. Ook wordt in verschillende talen voorgelezen.

Om 14:00 uur start het meertalig voorlezen. Op plekjes in de bieb gaan vrijwilligers in het Oekraïens, Turks, Farsi, Arabisch, Pools en Nederlands voorlezen aan kinderen. Om 15:30 uur komen Dieter en Ingrid Schubert interactief voorlezen. Het is niet zomaar voorlezen, maar ze maken er een hele ‘show’ van met grapjes, tekeningen en gesprekjes. En misschien gaan we ook nog wel knutselen (afhankelijk van de leeftijd van de opgegeven kinderen). Dat wordt een gezellig leuk en leerzaam voorleesfeest. Het voorleesfeestje is gratis. De activiteit meertalig voorlezen heeft een vrije inloop, voor het voorlezen door de Schuberts zijn beperkte plekken, hiervoor dus graag even aanmelden. Deze activiteit is in samenwerking met de VoorleesExpress aan den IJssel. Zie www.bibliotheekaandenijssel.nl/voorlezeniseenfeest.