Shaky Ground
Shaky Ground Foto: Shaky Ground

Shaky Ground in De Tuyter

zaterdag 28 januari 2023 20:30 t/m 22:30

20:30-22:30, Krimpen aan den IJssel, Theater De Tuyter, Nachtegaalstraat 8
Stilstaan is geen optie; Shaky zet je in beweging. Zelfs bij mensen die niet weten dat ze dansen leuk vinden. En.. mensen die de band kennen weten hoe blij je ervan wordt. Bij Shaky gaan we uit van de ‘geslaagde party-garantie’ en gaat iedereen met een ongekend goed gevoel naar huis.

Als jij erbij bent is het nog leuker. Vette versies van krakers uit de 70ties, 80ties en 90ties: Boogie Wonderland, Lady Marmalade, Pump up the Jam & Disco Inferno worden gemixt met de allerlekkerste dance- & pophits van nu van o.a. Bruno Mars & Justin Timberlake. Voeg bij dit alles nog een klein vleugje ‘guilty pleasures’ zoals bijvoorbeeld Boney M & ABBA en je feest is compleet. Dat alles bij elkaar: breed bekend, leuk, lekker en gruwelijk dansbaar. Tickets: 17,50 euro via www.uitagendakrimpen.nl.