Peuterpret!
Peuterpret! Foto: Bibliotheek aan den IJssel

Peuterpret: Voorlezen is een feest!

woensdag 25 januari 2023 10:30 t/m 11:00

10:30-11:00, Capelle aan den IJssel, Bibliotheek Capelle Centrum, Stadsplein 39
Heb jij je portie Peuterpret al gehad? Kom naar de bibliotheek. Deze editie van Peuterpret wordt extra feestelijk, want ze staat helemaal in het teken van de Nationale Voorleesdagen. BoekStartcoach Elly leest niet alleen voor aan peuters van 1,5 tot 2,5 jaar. Ze gaat ook zingen, bewegen en geluidjes maken. Of ze doet een spelletje met plaatjes uit het boek. En ze vertelt hoe leuk digitale media kan zijn. Voorlezen is samen taal ontdekken. Samen opgaan in de wereld van het verhaal. Het is niet alleen leuk en gezellig, maar ook leerzaam. Met voorlezen kun je niet vroeg genoeg beginnen. Aanmelden is niet nodig, kom er gezellig bij zitten als je in de buurt bent. Zie www.bibliotheekaandenijssel.nl/voorlezeniseenfeest.