Winterkunst
Winterkunst Foto: Nancy Hagman

Kunst in de Winter

dinsdag 17 januari 2023 13:30 t/m dinsdag 31 januari 14:30

13:30, Capelle aan den IJssel, Bibliotheek Capelle Centrum, Stadsplein 39
Bij de online cursus ‘Winterkunst’ gaat Nancy Hagman met diverse materialen aan de slag. Elke les werken deelnemers aan een nieuwe opdracht. De eerste les kan tevens ter inspiratie dienen voor les 2. De lessen staan wel op zichzelf en zijn ook afzonderlijk te volgen. Op 17 januari is er een les ‘Landart en fotografie’ en op 24 januari ‘Winterboom met pastelkrijt’.

De presentatie krijgen deelnemers als pdf via de mail toegestuurd. Op 17 januari is er een voorbespreking van beide lessen via Teams om 13:30 uur. Op 31 januari is het bespreken van de resultaten van beide lessen aan de hand van ingezonden foto’s van gemaakt werk. Eigen bijdrage voor digitale deelname is 1,00 euro per les. Aanmelden via: cow@kpnmal.nl of via 06 2353 7791. 

Kijk voor de meest recente informatie op www.kunstkringcapelle.nl/creatief ouder worden of op de facebookpagina Creatief Ouder Worden Kunstkring Capelle.