Saskia M.N. Oudshoorn
Saskia M.N. Oudshoorn Foto: Saskia M.N. Oudshoorn

Boekpresentatie ‘Funky Foodtruc’ Saskia Oudshoorn

vrijdag 30 september 2022 15:00 tot 16:00

15:00-16:00, Capelle aan den IJssel, Bibliotheek Capelle Centrum, Stadsplein 39
Saskia M.N. Oudshoorn is aanwezig in de bibliotheek in Capelle Centrum om haar nieuwste boek ‘Funky Foodtruc’ te presenteren en te signeren. Saskia is woonachtig in Krimpen aan den IJssel en ambassadeur van Bibliotheek aan den IJssel. Onze directeur Dionne Dinkhuijsen zal het eerste exemplaar uit de Foodtruck-serie ontvangen.

‘Funky Foodtruck’ van Saskia M.N. Oudshoorn is een hilarische feelgood. Laat het festivalseizoen maar beginnen! Het is deel 2 van de Foodtruck-serie die ze voor uitgeverij Zomer & Keuning schreef. ‘Foodtruck Fiësta’ is het eerste deel uit de serie en volgend jaar verschijnt het derde en laatste deel. Het thema ‘Mogen zijn wie je bent’ staat in dit boek centraal. 

In ‘Funky Foodtruck’ volgt Ramona met frisse tegenzin een studie op de universiteit. In de weekenden staat ze met haar broer Sam en hun foodtruck Saté Sam op festivals. Er is één goede reden waarom ze het op de uni uithoudt: Timo. Hoewel ze ervan overtuigd is dat het nooit wat wordt tussen haar en deze knapperd, houdt ze toch een stiekeme crush. Als de arrogante Alexia er met ‘haar’ Timo vandoor wil gaan, moet ze wel uit haar schulp kruipen.

Gratis aanmelden: bibliotheekaandenijssel.op-shop.nl/funky-foodtruck.