Tou d´Amour
Tou d´Amour Foto:

Tour d´Amour bij Roo van Capelle

donderdag 29 september 2022 14:00 t/m 16:00

14:00-16:00, Capelle aan den IJssel, Aafje De Roo van Capelle, De Baronie 326
Een gezellige middag voor iedereen die geïnteresseerd is in de belevingswereld van LHBTI ouderen. Auteur Eveline van de Putte neemt bezoekers mee in de geschiedenis van de LHBTI ouderen, op basis van haar boeken “Nieuwe Namen, levensverhalen van transgender-ouderen” en “Stormachtig Stil, levensverhalen van roze ouderen.” Eveline wordt daarin ondersteund door roze oudere Magda Romgens.

Tijdens dit verrassende programma kunnen aanwezigen vragen stellen en met de gasten in gesprek te gaan. Zij krijgen inzicht hoe de ervaringen van toen, bijdragen aan het zwijgen van nu. Door de vele verhalen krijgen zij een beeld van deze groep, en tegelijkertijd wat meer kennis over de achtergronden en begrippen. 

Bezoekers worden welkom geheten met koffie/ thee en wat lekkers. In de pauze en na afloop staat er een hapje en drankje klaar. Er zijn geen kosten aan verbonden. De middag is mogelijk gemaakt door de gemeente Capelle aan den IJssel en het Bob Angelo Fonds.

Graag aanmelden via de receptie Aafje Roo van Capelle: 088 8231 025 of joscarmoore@aafje.nl.